perjantai 7. helmikuuta 2014

Tuumasta toimeen

Olen jo jonkin aikaa haaveillut työhuoneeseemme Hayn About A Chair -tuolia. Joten kun Ostohyvitys.fi-palvelusta otettiin yhteyttä blogiyhteistyön merkeissä, tartuin totta kai riemusta kiljuen tähän mahdollisuuteen. 


Kuva: Finnish Design Shop

Tilaan jonkin verran netistä ja olen huomannut, että tuotteiden hinta saattaa verkkokaupoissakin vaihdella melkoisesti. Hintavertailu siis kannattaa. Mutta se, että nettiostoksia tekemällä voi kartuttaa itselleen bonusta, ihan kuin vaikkapa Prisman kassalla, oli minulle uutta. Ja juuri tuota Ostohyvitys.fi-palvelu tarjoaa.

Kuva: Ostohyvitys.fi
Ostohyvitys.fi on ilmainen palvelu, jonka asiakkaat saavat ostohyvitystä eli rahaa takaisin tililleen verkko-ostoksistaan. Palveluun kuuluu yli 450 verkkokauppaa, kuten esimerkiksi Finnish Design Shop, Room21, Sokos, Akateeminen kirjakauppa, Prisma. Kauppoja laidasta laitaan.  Kaikki yritykset on lueteltu Ostohyvitys-palvelun sivuilla. 

Päästäksesi keräämään bonuksia, sinun tulee rekisteröityä / kirjautua Ostohyvitys.fi-palveluun. Siirry sitten valitsemasi verkkokaupan sivulle Ostohyvitys-palvelun kautta (vihreä "siirry kauppiaan sivulle" nappi). Jotta varmistat ostoksesi ja myös bonusten kirjautumisen Ostohyvityksen järjestelmään, on tärkeää, että et vieraile muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostokset. Selaimesta on myös syytä sulkea kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi. Bonuksia kartuttaessa ei tule käyttää muita kuin Ostohyvityksestä löytyviä alennuskoodeja.

Kun olin ensin tutustunut hieman monimutkaiselta kuulostavaan, mutta käytännössä äärimmäisen yksinkertaiseen palveluun, alkoikin ostostapahtuman paras osio: ostoksesta päättäminen. Jotakin käyttötavaraa lapsille? Njääh. Urheiluvälineitä miehelle? En edes kysynyt. Päätin törsätä itseeni (eli siis kotiin). Olin jo tilaamassa pöytävalaisimen, mutta edellinen valaisintilausmuisto on vielä vähän vereslihalla... Päätin siis käyttää blogiyhteistyön kautta saamani edun osaksi hieman arvokkaampaa ostosta ja tilasin Hayn tuolin.

Meillähän on työhuoneessa pari vuotta sitten ostamani Eamesin DSW-tuoli. Tuoli löytyy milloin ruokapöydän äärestä, milloin tyttären huoneesta. Harvoin kuitenkaan sieltä, missä sen pitäisi olla. Katsotaan mihin Hayn tuoli loppujen lopuksi päätyy. Luin nimittäin jostakin, että Hayn tuolin laitojen ansioista myös pikkulapset pysyvät tuolissa mainiosti.Hayn About A Chair -tuoli maksoi Finnish Design Shopissa 234€ (Finnish Design Shopissa nyt ilmainen kotiinkuljetus yli 100€ ostoksille). Tilauksen jälkeen sähköpostiini tuli viesti Ostohyvitys-palvelusta, joka kertoi tililleni kertyneen bonusta 8,56€. Bonuksen kertyminen vaihtelee eri verkkokaupoilla ja voi olla kiinteä euromäärä tai tietty prosenttiosuus ostoksien loppusummasta. 

Sokerina pohjalla Ostohyvitys.fi-palvelun tarjous blogini lukijoille: 
Kun rekisteröidyt Ostohyvitys.fi-palveluun blogini kampanjasivun kautta
sinulle kirjautuu automaattisesti 5€ alkubonus!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig