maanantai 10. helmikuuta 2014

Suunnitelma B

Kerroin tuolla aikaisemmin tilanneeni Hayn About a Chair -tuolin työhuoneeseemme. Ihana tuoli tuli kotiovelle kuljetettuna ja innoissani kiikutin sen työpöydän ääreen. Mutta tuoli onkin yllättävän kookas, vierassängyn ja työpöydän väliin jäi mielestäni ihan liian vähän tilaa. Käyttöön siis suunnitelma B
Nyt tuoli on olohuoneessa ja tykkään kovasti! Tästä tyylien sekamelskasta (kirppislöytöjä, Ikeaa, Artekia) voi olla montaa mieltä, mutta meidän perheelle tällainen sitä sun tätä istuu mainiosti. Lukijoiden esteettistä silmää ja mielenrauhaa ajatellen kuvasta on tosin rajattu olohuoneen hieno pallomeri pois.
Pöydän alta löytyy uusin kirppishankinta, suurehko pärekori. Kori kustansi 0 (nolla!) euroa, koska "siitä puuttuu toinen hantaaki". Joskus sitä vain osuu paikalle oikeaan aikaan!
Nyt lähden (taas) siirtämään Ohjelmointipäällikön uuden "köpökärryn" takaisin paikoilleen. Hyvältä ei näytä tämänkään tuolin pysyminen siellä missä pitäisi...

Mukavaa viikon aloitusta kaikille!

SHARE:

24 kommenttia

 1. Minusta tuollainen tyylien sekamelska on just hyvä. Tylsää sellainen täydellinen yhden tyylin harmonia :) Tuolien hyvä puoli on se, että ne onneksi sopivat moneen tilaan eivätkä ole hukkaostoksia, vaikka eivät just istuisikaan siihen ensimmäiseen ajatukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, tulen niin lainaamaan tuota hienoa tuoliperusteluasi! Meillä kun on varastossa muutama kirpparilta ostettu yksilö, jotka vielä etsivät paikkaansa. Eivät istuneet ihan ensimmäiseen ajatukseen (oliko sellaista edes..?), mutta hukkaostoksiksi en myönnä. Kohtahan tässä jo lapsetkin muuttavat kotoa ja sitten taas tarvitaan huonekaluja:D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! :) Mutta eihän tuo ole mikään sekamelska, vaan sitä mainostettua kerroksellisuutta. ;) Itsekin tykkään yhdistellä rohkeasti eri tyylisiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroksellisuutta, juuri sitä. Kiitos!:) (Meidän vaatehuoneesta sitä kerroksellisuutta vasta löytyykin, mutta se jääkööt kuvaamatta...)

   Poista
 3. Ei mitään sekamelskaa vaan taitavaa tyylien yhdistelyä! Ja pikkuihminen on vissiin sitä mieltä, että tuolin paikka on ihan jossain muualla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on tällä hetkellä pienen pieni himosisustaja, joka rymsteeraa monta kertaa päivässä. Tuolit, lehdet, polttopuut, keittiön laatikot, isosiskon tavarat. Aina eri paikassa. Mutta pikkumiehen oma huone kyllä pysyy siistinä ja lelut nätisti koreissaan:)

   Poista
 4. Todella upeasti sopii kaikki yhteen! Ja vitsit mikä ihana löytö oli tuo pärekori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekori oli kyllä todellinen löytö! Siinä oli itseasiassa sekalainen kokoelma roinaa ja korissa lappu "saa ottaa". Vähän vitsinä heitin myyjälle, että lappu ei taida tarkoittaa koria? Että mihin hintaan myisit korin? Myyjä katsoi minua vähän kieroon ja kysyi, että "kai huomasit, että toinen hantaaki puuttuu? Siinä on pelkkä naru." En kehdannut sanoa, että olen maksanut huonompikuntoisistakin:)

   Poista
 5. Juuri tuollainen "sekamelska" tekee kodin...jossa on lämmin tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällainen sekamelskatyyli on myös aika käyttäjäystävällinen lapsiperheessä:)

   Poista
 6. Tyylikäs "köpökärry" ohjelmointipäälliköllä;)

  VastaaPoista
 7. Sitä sun tätä tyyli näyttää oikein hyvälle :)

  Terv.
  Tiina blogista Käy peremmälle

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää! Tyylien sekamelska on kodikasta ja rentoa, tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rentoa ja melko huoletonta, pienet sormenjäljet uppoavat tuonne lähes huomaamatta:)

   Poista
 9. Voihan pärekori, miten on komeeta! Mihin tuuppasit sen pyöreän korin?

  Jos isäntä alkaa sadattelemeen korien määrää niin voidaan hieroa kauppoja vaikkapa tästä säälittävästä yksilöstä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin pirteänkeltainen vekotin tai siis kynttilänjalka!

   Poista
  2. Ha ha, pidetään mielessä;)

   Pyöreä kori on tuupattu työhuoneeseen perunalaatikon tilalle. Ongelmana kun on ollut, että kaikki sisäkäytössä olleet perunalaatikot on tarvinnut tyhjätä aina kesäksi tomaattiviljelmille.

   Isäntä sadatteli korien määrää jo ennen näitä yksilöitä, eli saattaisi hyvinkin hieroa kauppoja. Jos uskaltaa.

   Poista
  3. Ja kyllä, siis aivan huippu kynttilänjalka! Sopii meille kuin nenä päähän. Kiitos <3

   Poista
 10. Plan B on aina vaan osoitus luovuudesta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi noita varasuunnitelmia löytyy yleensä sinne aakkosten loppuun asti. Varsinkin, jos joku hankinta pitää saada mahtumaan kotiin:D

   Poista
 11. Ihana tuo tuolin kuljettaja :) Noinpa se taitaa lapsiperheissä mennä. Äidin sisustussuunnitelma ja näkemys ei aina vastaa lasten toiveita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ainakin tavarat saavat ihan uuden tarkoituksen pikkuisten käsissä:) Halkoteline on oiva kiipeilyteline, jääkaappimagneetit voi hyvin viskoa pesukoneeseen ja vaatteet ovat hyllyillä, koska niitä on niin mukava sieltä levitellä...:D

   Poista

Blog Design Created by pipdig