perjantai 21. helmikuuta 2014

Perjantaita

Tänään on tiedossa ihan mahdottoman mukava perjantai. Ensin pääsen kampaajalle, edellisestä kerrasta onkin jo kuukausiA. Illalla pääsen ulkoiluttamaan päivitettyä päätäni miehen kanssa kahdestaan. Olkoonkin, että kysessä on miehen työliitännäinen. Mutta että ihan korkkarit jalkaan ja punahuulet, katsotaan kuinka mamman käy!

Tämä kiva posteri Walldesign.filta koristaa keittiön seinää. 
Ja kyllä, minäkin hairahduin kaktukseen, tämän hetken muotikasviin. 
Edellinen kaktus piikitteli sormiani joskus reilut 30 vuotta sitten. Naapurin poika harrasti näitä ja antoi sellaisen minulle rakkaudenosoituksena. Tosin nyt kun mietin asiaa tarkemmin, lahja saattoikin sisältää ihan toisenlaisen sanoman:D

Oikein mukavaa perjantaita kaikille!
Ja lupaan vastata edellisen postauksen kasvikyselyihin viikonlopun aikana.

Posteri saatu Walldesign.filta blogiyhteistyön kautta.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Hauskaa iltaa teille !
  Poikani halusi muutama vuosi sitten kaktuksen. Piikkinen kukka asusteli sohvan viereisellä pöydällä. Kuinka ollakkaan, pojan pyöriessä sohvalla, hänen jalkansa osui suoraan kaktuksen päälle. Piikit muuttivat kantapäähän yhdessä sekunnissa. Ei muutakuin kovaa vauhtia päivystykseen piikkikantapään kanssa. Hoitajan nyppiessä piikkejä ihosta, poika meinasi ettei enää tykkääkään kaktuksista :o Tämä kasvi päätyi kotiin tultuamme kompostin koristeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myöntää, että minulla oli hetken mielessä laittaa muutama pikkuinen kaktus matalle kukkapöydälle, kun ajattelin joka paikkaan ehtivän Ohjelmointipäällikön sitten jättävän loputkin kasvini rauhaan. Vaan kun istuttelin kaktuksia toisiin ruukkuihin, sain samalla useamman piikin sormeeni. Todella viheliäisiä! Nyt piikkipallerot ovat korkealla hyllyn päällä. En muistanutkaan miten ikäviltä piikit tuntuvat!

   Poista

Blog Design Created by pipdig