sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Uusia ulottuvuuksia


Ohjelmointipäällikkö on keksinyt uuden tavoitteen. Nyt kurkotellaan kohti korkeuksia ihailtavalla sinnikkyydellä. Sähköjohdot on jätetty rauhaan ja lehtikoriakaan ei enää  tyhjennetä (ainakaan tunneittain).
Sadesää ei ole pikkuväkeä haitannut. Kotona on riittänyt kukkakimppuja, kun neitokainen päräytti pihaan kukkakioskin.
 Itseäni kylmyys ja sade hieman lannistaa, mutta onneksi lapset ovat toista maata!
Aurinkoisempia kelejä toivotellen!
SHARE:

24 kommenttia

  1. Täälläkin kovasti odotetaan aurinkoisia säitä. Ihania ja raikkaita kuvia harmaista säistä huolimatta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Ja onneksi on ollut tuo ihana monitoimi-viirinauha koristamassa harmauden keskellä:)

      Poista
  2. Tuo ohjelmointipäällikön ikä, pitää vanhemmat kyllä liikkeessä. Nyt kun lapset on tossa mopo-iässä, vanhempien mielikuvitus on kyllä liikkeessä kun miettii missä ne milloinkin liikkuu ja onko ne ojassa.
    Tuo kukkakauppiaasi ikä on ihanan seesteistä aikaa.
    Mutta on ne vaan äidin kulta-mussukoita joka iässä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on <3 Tosiaan, vielä tietää melko tarkaan, missä lapsukaiset viipottavat. Kauhulla odotan tuota irtiottoa ja omia menoja!

      Poista
  3. Taitaa tytär jatkaa äidin jalan jäljissä kun nyt on jo noin hyvä maku kukkien suhteen :) kauniita kukkia oli purkeissa. Lupiini on kyllä todella kaunis luonnonkukka. Terkkuja pikkumiehelle ja peukut kiipeilypuuhiin. Kyllä se siitä ajan kanssa tasaantuu kun taidot karttuu. Meillä tuo vaihe on tainut jäädä pysyvästi pojille. Ovat vain siirtyneet korkeimpiin kohteisiin. Pihalla puut saavat kyytiä! Esikoinen tiedusteli tässä taannoin että onko ihminen polveutunut apinasta ja onko hänkin siis puoliksi apina. Pakko oli kyllä siihen todeta että näin on tainnut päästä käymään :D Ainakin kaksi yhtäläisyyttä löytyy; kiipeily kiinnostaa ja banaanit maistuu :D aurinkoista päivää sinne! K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkumies on tosiaan ihan eri puusta (pudonnut) kuin isosiskonsa:) Muistelin, että neitiä olisi pienenä pitänyt jopa vähän patistella kohti korkeuksia. Rautaisia hermoja pikkumiehen äitinä olo näköjään vaatii. Ihan joka kolauksesta ja osiin puretusta tavarasta ei edes ehdi huolestua / hermostua!:D Mukavaa juhannusviikkoa teille!

      Poista
  4. Ihana kukkakioski. Olisin mielellään tullut ostoksille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiakkaista oli kieltämättä vähän pulaa sadesäällä... Mutta kerrankin sain mieheltäni monta kimppua kukkia!:D

      Poista
  5. Kauniita kukkia, ja lapset on ihania keksivät tekemistä vaikka sataisi jos ei muuta niin pitää äidin kiireisenä..katsoin alemman postauksen ja aivan ihana pavljongi ja terassi..kyllä tuolla on kivaa olla..itse olen haaveillu paviljongista takapihalle mutta odotan et alkaa ale..ja jos tuttuun tapaan mennään jään taas ilman, kun se paviljongi piti hankkia jo viime kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No koita nyt olla alen kanssa tarkkana!:) Kyllä tuo paviljonki toi kovasti lisää käyttömukavuutta terassille. Nyt ei porotus tai pikku sadekuuro haittaa ollenkaan. Tosin viime päivien viimassa ja räntäsateessa katos on kyllä saanut nököttää ihan yksinään!

      Poista
  6. Ihana tuo eka kuva ...korkealle sitää pitää kurkoittaa..:)

    VastaaPoista
  7. Ihana kioski! Pitäisikin nikkaroida jotain samantyylistä tänne kotipihalle, kun lapset niin innolla tekevät "ruokaa" ja jätskiä. Eri hienoahan se olisi ihan oikeasta kioskista, eikä aurinkotuolin takaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kioski on vino kuin mikä ja nikkaroitiin tarpeeseen todella nopeasti (ja sen kyllä huomaa!:D). Mutta ihan uskomaton määrä sillä on vuosien aikana leikitty. Kioski on toiminut kahvilana, sirkuskojuna, nukketeatterinäyttämönä, kirppispaikkana, kioskina. Leikkijöitä on riittänyt tiskin molemmin puolin. Väriäkin se aina välillä vaihtaa. Yksi pihapiirin monipuolisimmista rakennuksista siis!:D

      Poista
  8. No kyllä kurkottelisin minäkin jos olisi noin ihana pikkukaappi MELKEIN kädenulottuvilla ;-) Kauniit kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja:) Kaappi on sikäli erikoinen, että mieheni täti löysi sen aikoinaan mökkimetsästämme!

      Poista
  9. Uusi lukijasi ilmoittautuu :)
    Kauniita kesäisiä postauksiasi kävin läpi, monen monta taaksepäin..

    ps. tervetuloa vierailemaan blogissani

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! <3 Kaunista kesää sinne :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia. Ohjelmatoimisto pyörii täälläkin.. Ymmärrän. ;) Tuo terassisysteemi (ed.postaus) on huippu!

    VastaaPoista
  12. Oikea hyväntuulen postaus. Tulisin heti noin upean kukkakioskin asiakkaaksi.

    VastaaPoista
  13. Ihana idea tuollainen kukkakioski:)

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia kaikki. Kyllä todellakin odotellaan hieman lämpöisempää. Tuntuu että Suomessa mennään aina on-off asennossa ilmojen suhteen. Sitä tasaista lämpöä odotellessa :D

    VastaaPoista
  15. Ihana kiska! Meillä tyttö tekee kaikenlaisia kukkakeitoksia ämpäreihin. Lisäksi hän kerää ja liimaa erilaisia lehtiä itse tekemäänsä kirjaan. Ihania leikkejä. Yksi vauveli olisi ollut vielä kiva, mutta toisaalta on tämä on tosi kiva vaihe, kun ei tarvitse koko ajan perässä juosta. Tuolla ne nytkin viihdyttävät toisiaan, kun äiti tekee töitä ja "töitä" :)

    VastaaPoista
  16. Ihana postaus! Tuollainen kukkakioski meidänkin pihaan, kiitos ;). Mukavaa juhannusviikkoa! :)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig