torstai 30. huhtikuuta 2015

Ehdin!

Nippa nappa ehdin vielä laittaa kuukauden kuvan. Viime keväänä tässä oli tasainen nurmi, nyt maiseman on täyttänyt kesähuone ja sen edessä olevat kolme uutta penkkiä. Sipulikukat ovat hyvässä vauhdissa ja kasvavat silmissä. Ensimmäset tulppaanitkin kukkivat jo! 
Kuukaden kuva: Huhtikuu 2015
Tulppaaneista ensimmäisenä ei suinkaan avautunut nuppujaan pullisteleva kääpiötulppaani (Tulipa turkestanica) vaan ihan tuossa oikeassa reunassa näkyvä punavalkoinen lummetulppaani 'Ancilla'. Sen kukat aukeavat auringon paistaessa lähes vaakatasoon. Veikeä tuttavuus.

Samalla kun toivottelen teille oikein mukavaa vappua, huhuilen siemenarvonnan voittajia! Palkintona oli siis 20 pussia Kotipuutarha-lehdeltä saatuja Hortus Luxus-sarjan vihannesten siemeniä. Sain arpoa 3 settiä ja onnelliset voittajat ovat:


Teija HämäläinenNina Hautala ja Satu,
lämpimät onnittelut teille! 

Laittakaa yhteystietonne minulle osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan siemensetit matkaan mahdollisimman pian!

Ja vielä tänään ehtii osallistua ihanaan Sonjan yrttitarha -kirjan arvontaan täällä! Arvonta-aika päättyy vappuaattona klo 24. Iloista kevään juhlaa ja onnea arvontaan!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Tämän kuvan tarina tuo lohtua että ehkä minäkin tänä kesänä saan osan suunnitelmistani tehtyä, niin et täs meidänkin pihalla näyttäis vähän kivemmalta.. Syksylle voin odottaa parempia käsilihaksia, kun lapiohommat jää aina mulle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän etupiha oli vuosia aivan järkyttävän tylsä. Tasainen nurmi ja iso asfalttipiha. No tuo asfaltti on edelleen siellä ja onhan se tavattoman kätevä. Mutta nyt pihaan tultaessa katse hakeutuu automaattisesti kesähuoneen ympäristöön. Olen niiiiiin tyytyväinen muutokseen! Ja hei, olin viime kesänä elämäni kunnossa, sen verran ahkeraan tuli heiluttua lapion kanssa ja kanneltua multapusseja! :D Iloista lapiointia siis, se on ihan kivaa!

   Poista
 2. Oi, niin kaunista ja tuo teidän kesähuone on niiiin ♥ Oikein aurinkoista ja mukavaa kevään juhlaa Sinulle, Maria ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Krisse! <3 Haluan jälleen kerran muistuttaa taitavista rajaustaidoistani, esim. tuolla yllä mainitsemani iiiiso asvalttialue ei näy kuvassa ollenkaan:) Mutta kyllä tuo kesähuone on ihan lempparipaikkani, kun kasvihuone alkaa nykyään olla pyhitetty pelkästään kasveille.

   Poista
 3. Meillä on 20cm lunta! Viimeyönä satoi, tosin nyt paistaa aurinko täydeltä terältä joten toivoa on että se ehtii sulaa grillin päältä enne iltaa! :D Hauskaa vappua ja pitkää viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saitte grillata lumettomasti! Kelivaihtelut on kyllä olleet hurjia ja viime yönä taidettiin täälläkin taas käydä pakkasen puolella. Lämpöisempää toukokuuta siis toivottelen!:)

   Poista
 4. Niin kaunista! Oikein ihanaa vappua Maria. ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunis piha ja aivan ihana kesähuone. Kyselenpä uudelleen kuinka monta neliötä tuossa teidän kesähuoneessa on tai jotain mittoja onko antaa???

  VastaaPoista
 6. Hei, ompa tosi kaunista! Miten pidät siistinä kukkapenkkien reunat etei nurmi karkaa kukkapenkin puolelle?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig