keskiviikko 26. elokuuta 2015

Se on täällä!

Tomaattikausi, se todellakin on täällä. 
Tässä matkalla keittiöön Chocolate Cherry, Sungold, Tigerella ja Pink Baby Plum tomaatteja.
Voi tätä iloa!

SHARE:

22 kommenttia

  1. Oi, maistuvat varmaan ihanilta! Onko paljon makueroja noiden eri lajikkeiden välillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän sitä makueroa löytyy, jos maistelee rinnakkain. Oranssi Sungold on kaikkein makein, Pink Baby Plum ehkä hapokkain. Meillä on välillä perheen kesken ihan tomaattimaistiaisia, jossa sitten vertaillaan makuja ja tuloksia:)

      Poista
  2. Nams ja mums:D
    Meillä ollaan saatu vasta kasvihuonekurkkua ja tomaatit alkavat nyt kypsyä.

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä. Meillä kyllä paljon kukkia mutta ei vielä tomaatin tomaattia.. Hihiii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että saadaan vielä lämmintä keliä. Itse latvoin jo hyvissä ajoin ja olen poistellut alalehtiä, kun kesä näytti siltä kuin näytti. Nyt ovat onneksi ottaneet loppukiriä.

      Poista
  4. Tomaattikausi on myös täällä! Ihanaa, ihanaa!

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköisiä! Vitsi, että tomaattisesonki on kivaa aikaa. Makean kypsistä tomaateista saa niin helposti ruuan. Tein blogiin juuri tuoretomaattipasta jutun, ja seuraavaksi vuorossa tomaattibruschetat! :)

    VastaaPoista
  6. Onpa herkullisen näköistä! <3

    VastaaPoista
  7. Ihania tomaatteja olet saanut! Täälläkin maistellaan Tigerellaa, Sungoldia ym.. Eikä osata päättää mikä ois paras ;)

    VastaaPoista
  8. Nyt rupes tekeen mieli tomaatteja ;)
    t. Nelliina

    VastaaPoista
  9. Tosi herkullisen näköisiä tomskuja ja tuo vati on ihana, mitä sarjaa tuo vati on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vanhaa Arabiaa, Valencia-sarjaa. Oikeasti iso lautanen. Minulla on näitä muutama, perintönä mummolasta. Tuotanto lopetettiin joitakin vuosia sitten, mutta kirppiksillä kyllä tulee vastaan tasaiseen tahtiin.

      Poista

Blog Design Created by pipdig