lauantai 1. elokuuta 2015

Sinne meni!

Heinäkuu, sinne se meni. Jotenkin yllättäen. Kuukauden kuvakin tulee päivän verran väärän kuun puolella.
Kuukaden kuva: Heinäkuu 2015
Mitä heinäkuusta sitten jäi päällimmäiseksi mieleen? Ei suinkaan sade tai kylmyys, vaan se, miten moni alkukesän kukkija pääsi vauhtiin vasta heinäkuussa. Kukinta oli joko erityisen pitkäkestoista tai erityisen näyttävää. Molempi parempi. Nurmi on yhä tasaisen vihreä, ei auringon polttama kuiva käkkänä. Perennapenkit ovat vielä lähes ryhdikkäitä. 


Tervetuloa elokuu, millainen sitten ikinä oletkin!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Minäkin tajusin aamulla että nythän on elokuu! Ihan kuin kesä olis loppunut, täällä satanu koko päivän, pimeää ja märkää....äääh. Onneksi elokuu on usein aika lämmin eikä se kesä tosiaan tähän lopu, saattaa olla vielä syyskuukin mukavan lämmintä ja kukat kukkii edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt elokuu onneksi antaa parastaan, toivotaan että tämä jatkuu vielä pitkään! Olen itse syksyihmisiä, mutta syksykin tuntuu mukavammalta, jos alla on kunnon kesä. Vielä ehtii, vielä ehtii...

   Poista
 2. Mitä tuossa etualalla kukkii, onko joku kurjenpolvi? T. Taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, peittokurjenpolvea. Todella innokas leviämään ja helppohoitoinen.

   Poista
 3. Ihastuttava näkymä! Niin harmoniset kukkapenkit.
  Minusta tuntuu kuin heinäkuu olisi jäänyt jotenkin väliin. Mutta tosiaan on monta hyvääkin asiaa ollut tässä viileydessä. Puutarhan kuopsuttelukin on ollut ihan mukavaa, kun ei ole ollut pakahduttavan kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, vähän kahtiajakoinen fiilis. Tosin nyt kun elokuu antaa parastaan, alkaa heinäkuun kylmyys unohtua. Lyhyt on ihmismuisti!:)

   Poista
 4. Ihanan kesäisen näköistä teillä pihalla! Positiivistakin on ollut tässä kesässä, kun ei oo tarvinnut kastella ja monet kukkijat ovat kukoistaneet tosi kauan! Elokuun lämpöä ootellaan! -Ride-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt se lämpö tänne saapuu, ihanaa! Kohta varmaan jo valiteteaan, että aina on niin kamalan kuumaa:D

   Poista
 5. Kauniit kukkapenkit!Kaareva muoto on miellyttävä omaan silmään!ensi kesä on lämpimämpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Ja tosiaan, aina pitää olla jotakin mitä odottaa. Kasvimaan antimien puolesta lähinnä harmittaa, kun munakoisot yms eivät ehdi satovaiheeseen asti. Mutta muuten tässäkin kesässä on ollut monta hyvää puolta.

   Poista
 6. Kasvit ovat tykänneet Suomen suvesta. Mustikat makoisia. Auringon pilkahtaessa täytyy heti ottaa ilo irti. Elokuuta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, aivan samaa mieltä! Aurinkoista elokuuta Tuija sinulle!

   Poista
 7. Kauniin vihreää ja niin siisti piha ja kyllä eilen laitoin ensimmäisen tuikun palamaan, niin syksyn tuntuista. Mukavaa elokuuta sinulle Maria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä päässyt kynttilävaiheeseen asti, mutta nyt kun mainitsit, täytyykin jo kaivella tuikkuja esille. Ne ensimmäiset kerrat syysillassa, siinä on jotakin niin ihanaa <3

   Poista
 8. Kauniit istutukset, sopivasti hallitun villiä. :) Minuakin kiinnostaisi tarkemmin mitä kasveja penkeissä on, kun on niin kauniisti yhteensopivat värit ja muodot.
  -Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiitu! En tiedä hallitusta, mutta villiä kyllä löytyy:) Laitetaan korvan taakse, joskos saisin aikaiseksi postauksen kukkapenkin "sisällöstä". Koristekasvit eivät oikein ole vahvuuttani, mutta yritän ryhdistäytyä ja tutkailla + kuvailla penkkejä tarkemmin!

   Poista

Blog Design Created by pipdig