sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Siirtymisvaikeuksia

En oikein osaa asettua syksyyn näillä keleillä.
Terassikelit ovat mitä parhaimmat ja kesäkukat kukoistavat. Tuntuu liian rajulta repiä niitä pois syysistutusten tieltä.
Joten olen nauttinut molemmista, kesäkeleistä ja syksyn läheisyydestä. Enää ei tarvitse elää kuin viimeistä päivää, kuten vielä elokuussa tuntui. Saimme lämmintä ja kaunista keliä. Sato ehti kypsyä.
Minä olen valmis syksyyn, heti kun puutarhakin on!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Noin kauniita kukkaistutuksia en kyllä minäkään haluaisi vielä vaihtaa muihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo kosmoskukka on ainakin perennapenkissä viihtynyt yleensä pitkälle syksyyn. Jospa se ruukussakin jaksaisi ilostuttaa. Tämä on nimittäin ensimmäinen kerta, kun laitoin sitä myös ruukkuistutuksiin.

   Poista
 2. Kauniit kuvat, viimeinen kuvateksti on oikein hyvä ohje! Vielä voi nauttia "kesästä" ja syksystä sitten, kun sen aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tässä puutarhan (ja lasten) kanssa on oppinut, että parasta kun ei hötkyile, vaan ottaa asian kerrallaan:)

   Poista
 3. Samansuuntaisia ajatuksia täälläkinpäin. Juuri aamulla sanoin miehelleni että eipä noita kesäkukkia malta vielä pois ottaa, kun kasvavat niin kauniisti! Luulenpa että syksyiset kukat saavat jäädä kohta laittamatta!
  Aurinkoista Sunnuntaipäivää sinnepäin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkukat innostuivat täyteen loistoon vasta loppukesästä. Kun katselin kuvia heinäkuulta, olivat vielä aika pieniä rääpäleitä. Nyt aion kyllä nauttia mahdollisimman pitkään! Peitellään ruukut sitten vaikka pelkillä havuilla, jos ei syysistutuksiin enää ehdi:)

   Poista
 4. Nauti syksyn loistosta vaan!
  Ehtii niitä syys- ja talvikukkia katsella vielä pitkään!
  Callunat ja kanervat vaan loppuvat pian kaupoista, joten voihan ne ostaa "varastoon" johonkin nurkalle odottelemaan kylmiä aikoja. Kunhan muistaa kastella niitä!
  Ja jos jää ilman, aina voi keksiä itse asetelmansa metsäisellä retkellä!

  Kaunista syyskuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Metsä tarjoaa upeaa materiaalia, jos syyskukkakaupassa jää nuolemaan näppejään. Minulla on hieman huonoja kokemuksia noista "nurkan takana" säilytettävistä kaunokaisista, kun tuppaavat jäädä oman onnensa nojaan. Parit callunat ja kanervat olen kyllä ostanut, mutta miten niiden kastelu meinaakin aina unohtua!

   Kaunista syyskuuta myös sinne!

   Poista
 5. Nyt on ihanista ihanin syksy, sellainen kuin pitääkin, kaunista, kuulasta ja kirpsakkaa ja kaiken kukkuraksi lämmintä. <3 Mukavaa tulevaa viikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Tiia, oikea unelmasyksy! Toiveikkaana odottelen kaunista ruskaa, ehkäpä tämä auringon määrä lupailee hyvää. Kaunista alkavaa viikkoa sinne, nyt nautitaan! <3

   Poista
 6. Samat suhinat täälläkin, Maria, mut sekoitetaan iloisesti molemmat :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Syyskuuta! kauniita syksyisiä kuvia. ♥

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig