lauantai 21. toukokuuta 2016

Alla omenapuun

Omenapuut ovat juuri nyt täydessä loistossaan. Luumupuun kukkien terälehdet ovat jo lennelleet tuulen mukana, mutta rautatienomenapuut ihastuttavat valkoisella ryöpyllään.
Oikeasti tuonne omenapuun alle ei kyllä mahdu. Etupihamme kolmesta rautatienomenapuusta yksi on varsinainen bonsai-versio. Ja nyt vasta kuvista huomaan, että sinne on vielä jäänyt verkko rungon ympärille. Kipaisenkin saman tien pihakierrokselle. Aamun parhaita hetkiä.

Äärimmäisen kaunista viikonloppua, nautitaan ihanista näkymistä ja tuoksuista!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Omenapuissa on vuosisadan mahtavin kukkaloisto. Nautitaan niistä nyt kun voidaan!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat kuvat! <3
  Hyvää viikonkoppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Onko tuo ruskea "kasa" puun sivussa seppelvarpua? Minulla seppelvarpu näyttää ihan kuivuneelta, jännitän vihertyykö. Vaikka on kyllä aina myöhäinen. Aurinkoista vkonloppua! T.Sari/Villabranten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seppelvarpuahan se. Täällä myös jännitetään, onko vain tavanomaista hitaampi tänä vuonna vai joutuuko kohta heilumaan lapion kanssa. Puolet on jo vihertynyt, puolet vielä aivan raaskuna.

   Poista
 4. Upeaa kukintaa! Tosi hauska tuo bonsairautatienomenapuu ;) liekö ainut maailmassa?

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista, nyt on kyllä kaunein kevät pitkään aikaan. :) Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 6. Oletteko itse tehneet kesähuoneen vai onko se valmiina ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Manna!

   Kesähuone on itse tehty, sillä tiukasta etsinnästä huolimatta en löytänyt mieleistäni valmis-huonetta. Ehdottomasti olisimme sellaisen tilanneet, jos sellainen olisi ollut saatavilla. Kesähuone rakentui oikeastaan isojen ruudukkoikkunoiden ympärille (pelastimme ne kaatopaikkakuormasta). Rakennusvaiheesta löytyy joitakin kuvia esim täältä: http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2015/02/arrapaita-ja-arvonta.html

   Poista

Blog Design Created by pipdig