tiistai 10. toukokuuta 2016

Testissä

Sain aikaisemmin keväällä testattavaksi GreenCare uutuuden, GroBiootti Kasvupussin. Suurempi versio, käyttövalmis Kasvumaa kasvatussäkki on monelle varmasti jo tuttu. Uutuustuote on säkin "pikkusisko", kymmenlitrainen kasvatuspussi kaivatussa pystyasennossa.
Tämä sopii erityisen hyvin kasvatukseen pienissä tiloissa. Pussi on myös näppärä ottaa mukaan esimerkiksi kesämökille. Kasvupussissa viihtyvät yrtit ja salaatit, mutta myös syvempää kasvualustaa kaipaavat kasvit. Kokeile parvekkeella vaikkapa retiisejä tai punajuuria!
Kasvupussi sisältää GroBiootti-hyötymikrobeja, jotka parantavat juuriston kasvua ja vahvistavat kasvin vastutuskykyä. Jos pussi on taivassalla tai et halua stressata kastelun suhteen, pussiin kannattaa tehdä reiät pohjaan ylimääräisen kasteluveden poistumiseksi. Itse olen vielä kuskannut pussia kasvarin ja keittiön väliä, joten pohja on toistaiseksi umpinainen. 
Istutin pussiin sitruunamelissaa ja persiljaa. Nämä ovat vihannestiskin "keittiöyrttejä", jotka siirsin ruukuistaan säkkiin jo maaliskuussa. Olen aikaisemminkin kehunut paikallisen Aurinkotarhat Oy:n yrttien kestävyyttä ja isoa kokoa. Mutta mikäs siinä kasvaessa, kun aurinko hellii!

* Blogiyhteistyö
Kasvupussi - GreenCare
Yrtit - Aurinkotarhat
SHARE:

10 kommenttia

 1. No on nyt kyl kiva ku vie vähemmän tilaa niin vois vaikka mihkä laittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näitä mahtuisi rinta rinnan vaikka kuinka monta! Ja kevyitä siirrellä, ei muuta kuin koko hyötytarha kesällä mökille mukaan:D

   Poista
 2. Olenkin miettinyt pussin hankintaa, näyttää hauskalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti tuosta pystymallista, se tuo niin paljon mahdollisuuksia käytölle.

   Poista
 3. Tuollaisen pussin haen kyllä meillekin. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat siitäkin kivoja, että pussiin ei tarvitse lisätä kuin kasvi ja vettä. Toki jos kasvattelee kovin ravintosyöppöjä kavereita (vaikka tomaattia), lisälannoitus on tarpeen myöhemmin kesällä.

   Poista
 4. Nyt vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka viherpeukalo en olekaan. Yrttejä haluaisin meilläkin kasvavan, niitä niin mielelläni joka päivä syön. :) Kiitos tästä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on ainakin vaivaton vaihtoehto: setti on vettä ja kasvia vaille valmis:)

   Poista
 5. Kätevää ja miten hyvännäköiset pussit<:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusseja on saatavana kahdella kuosilla, valkopohjaisena ja harmaana. Molemmat tosi hillittyjä ja kivannäköisiä.

   Poista

Blog Design Created by pipdig