maanantai 30. toukokuuta 2016

Bloggaajat koolla

Viikonloppuna oli varsin mukavaa ohjelmaa tiedossa, sillä Kotipuutarha-lehti järjesti vuosittaisen bloggaajatapahtuman MarketanpuistossaNämä tapahtumat ovat aina sisältäneet paljon hyödyllisiä vinkkejä, hyviä ideoita ja uusinta tietoa. 
Tällä kertaa ihastuin erityisesti tähän uutukaiseen, Puutarha Tahvosten First Edition kokoelman helmipensaaseen. Kukkanuput ovat kuin helmet, jotka avautuvat yllättävän isoiksi kukiksi. Pystykasvuinen ja pyöreähkö pensas kasvaa noin metrin korkuiseksi. Kyllähän tällainen pitäisi kotipihaan hankkia, vaikka juurikin taisin manata, ettei mihinkään enää mahdu mitään.
Parasta näissä bloggaajatapahtumissa on kuitenkin kanssabloggaajien tapaaminen! 
Voi sitä naurua ja iloista puheensorinaa, kun pääsee tapaamaan vanhoja tuttuja, tutustuu uusiin kasvoihin blogien takana ja saa viettää aikaa samanhenkisessä seurassa. Vinkit viuhuvat, arvokas tieto (ja joskus kasvitkin) vaihtavat omistajaa, jaetaan kokemuksia. Ja kyllä, kyllä me puutarhabloggaajat muustakin puhumme kuin puutarhasta. Ainakin ruoasta. Ja varsinkin suklaasta!
Alueella oli samaan aikaan Marketanpuiston puutarhapäivät, tarjolla olisi ollut vaikka mitä ihanaa! 
Jotenkin sitä vain haahuili innoissaan kojulta toiselle, ihasteli ympäristöä ja heräsi ostosten tekoon aivan liian myöhään. Kotona sitten harmittelin tiskille jääneitä taimia.
Tyhjin käsin ei toki tarvinnut lähteä. Kotiinviemisinä oli virkistynyt mieli, tuoteuutuuksia sekä erityisen ihana lakka. 
Tämä Puutarha Tahvosilta saatu taimi lämmitti myös kotiväen mieltä, sillä meillä lakkaa kutsutaan hillaksi ja tämähän on myös tyttäremme nimi. 
Kiitos Kotipuutarha-lehtiRudusTahvosetKekkilä ja Tikkurila kivasta tapahtumasta! 
Ja kiitos vanhat ja uudet tutut, oli ihana tavata!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Tuosta ensimmäisestä kuvasta saatan ottaa vinkkiä omaan pihaan:) Kivan oloinen tapahtuma. Marketan puisto on kaikkineen näkemisen arvoinen paikka.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja kyllä bloggaajakamuja on aina ilo nähdä. Se on jännä miten bloggaaminen yhdistää hyvinkin erilaisetkin persoonat yhteen ja juttua vaan riittää. :) Rikastuttavaa on.

  Aurinkoa uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
 3. Marketanpuisto on ihana :) Olen joskus jopa laskenut siellä pulkalla :P :D Ihanaa kesää sinulle Maria!

  VastaaPoista
 4. Kivaa oli ja uusia ideoita muhii mielessä. Minä oli tulevinani paikalle ajoissa mutta silti tuntui että taimimyyjien pöydissä kiertämiseen jäi ihan liian vähän aikaa. Aina sama juttu :)

  VastaaPoista
 5. Hei, kivaa oli! Toivottavasti tämä tapaaminen muodostuu jokavuotiseksi perinteeksi!

  VastaaPoista
 6. Oli tosi mukava ja mielenkiintoinen tilaisuus.

  VastaaPoista
 7. Ensimmäisen kuvan istutukset ovat todella kauniita. Tapahtuma kuulosti mukavalta, puhumattakaan tuliaisista.

  VastaaPoista
 8. Oli mukava päivä, jonka ikuistit hienosti blogissasi :)

  VastaaPoista
 9. Oli kiva tavata ja saada blogillesi kasvot! Terv. Ilona Pihan alkemiaa-blogista (se Turun suunnasta tullut)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig