maanantai 9. toukokuuta 2016

Ensimmäinen

Etupihan rusokirsikka kukkii ensimmäistä kertaa. Hento, nuori puu aukaisi vaaleanpunaiset kukkansa äitienpäivän kunniaksi.
Joka päivä on nyt täynnä "ensimmäisiä". Tekisi mieli huutaa luonnolle SEIS, odota!! Minäkin haluan ehtiä mukaan. Nyt ei enää ole kiire, nyt voi jo hidastaa. Kesä on tulossa, nautiskellaan.
SHARE:

20 kommenttia

 1. No kyllä, nimenomaan noin tekis mieli nyt huutaa. Erityisesti kun katsoo säätiedotuksia. ;) Mutta tämä aika on jotenkin niin ihanaa, tuo keväänvihreä puissa ja mullasta esiin puskevat pikkuiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aika on ihan parasta <3 Siksi tekisinkin mieli painaa pause-nappulaa:)

   Poista
 2. Onpas hän kaunis - eikä taivas voisi enää sinisempi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä vielä montaa kukkaa tullut, viime vuonna istutettuun puuhun. Mutta ne muutamatkin toivat valtavasti iloa <3

   Poista
 3. Huikean kaunis kuva! Istutin eilen rusokirsikan pihaamme, nyt vaan odotellaan kukintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen kukinnan perusteella uskallan luvata ihania tulevia keväitä:)

   Poista
 4. Voi että miten ihanaa aikaa tosiaan! Juuri kiertelin ulkona ja ihastelin muutamaa Tulppaania ja Akileijakin meinaa jo kukkia. Aikaisempina vuosina pihalla on kukkinut joku yksittäinen kukka kerrallaan. Nyt nousee ihanasti sieltä täältä sitä sun tätä ja ensimmäistä kertaa pelkään etten ehdi kaikkea tarpeeksi ihastelemaan. Ehkäpä turhaa huolta, ihanaa jos kukkia olisikin joka puolella!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö on tuntunut niiiiin ihanalta kalsean keväänodottelun jälkeen. Mutta eiväthän nuo kevätkukkijat kovin kauaa jaksaa helteessä kukkia, se on kyllä sääli. Viime vuonna tulppaaneja oli kukassa vielä juhannusviikollakin! :D (Tosin NIIN kylmän kesän jätän kyllä mielelläni väliin!)

   Poista
 5. Nyt olisi hidastettu filmi paikallaan, että ehtisi nauttia kaikesta. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, toden totta! Sitä haluaisi ehtiä ikuistaa jokaisen uuteen kauteen heräävän kukan <3

   Poista
 6. Kevät etenee nyt todella nopeasti, ei enää pysy perässä, kun tosiaan joka puolella olisi ihmeteltävää. Jännä juttu, kun muutamama viikko sitten tätä odotettiin ja nyt se on täällä. Kohta jo takanapäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, eilen juuri katselin kuvia vappuviikolta ja kovin oli vielä paljasta. Ja nyt koivuissa on jo isot lehdet, ihan uskomatonta!

   Poista
 7. Istutin noin 10 vuotta sitten neljä rusokirsikkaa. Ne ovat jo suuria ja täynnä vaaleanpunaisia kukkia, joinakin keväinä enemmän, joinakin vähemmän - upea kuitenkin joka vuosi. Rusokirsikka on kaunis myös syysväreissä, lempipuitani. Ja tosiaan voisi hetkeksi painaa pausea:) Aurinkoista kevättä & kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pause olisi paikallaan! Vähän harmittaa, sillä olen monta vuotta haaveillut ruso- ja pilvikirsikasta, mutta vasta viime vuonna sain aikaiseksi istuttaa ne pihaamme. Teillä on varmasti upean näköistä joka kevät! <3

   Poista
 8. Kirsikkapuu on kyllä sitten i-ha-na <3 täällä hieman pohjoisemmassa vielä odotellaan kukkien puhkeamista.

  -Riikka / www.fengshuisuunnittelu.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä etelämmässä kaikki on tapahtunut vähän turhankin nopeasti. Nautinnollista kukinnan odottelua ja ihanaa kevään jatkoa!

   Poista
 9. Tiedän tunteen. Melkein olin tyytyväinen kun alkoi sataa ja ilma viilenee. Edes hetkeksi saa pienen hengähdystauon, ei kaikkien kukkien kuulu alkaa kukkia toukokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin saatiin vihdoin sadetta viime yönä, onneksi! Kauniit kevätkukat kuihtuvat niin kovin nopeasti helteessä. Niille soisi piiiiiitkän esiintulon.

   Poista

Blog Design Created by pipdig