tiistai 15. marraskuuta 2016

No nyt!

Lastensynttärit, check! Isänpäivä, check! Nyt nokka kohti joulua. Ihan satasella. 


Omppupuussakin on jo joulukoristeet valmiina. Voi tätä joulunodotuksen riemua!

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
SHARE:

22 kommenttia

  1. Täälläkin jouluvaihde lähti päälle eilen. :)
    Jotenkin aiemmin ei ole vielä oikein viitsinyt, uskaltautunut tai jotain. On ollut jotenkin ihmeellinen välitila meneillään, kun ei ole enää kesää eikä joulua. Muita aikoja mä en vissiin edes taida tuntea... :) Tai tottakai kevät on se puutarhurin kutkutavin aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on ne neljä vuodenaikaa: kevät, kesä, syksy ja joulu :) Ihanaa joulun odotusta tämänhetkisestä vesisateesta huolimatta!

      Poista
  2. Täällä on vielä kahdet synttärit ennen joulua... Mutta eiköhän tässä pikku hiljaa asennoiduta kohti sitä kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Kyllä oon niin samoilla linjoilla:)) Kaivoin jo joulutyynyt ja peitot käyttöön:)Tai oikeastaan ne ovat sellaisia talvisia, joita pidän sitten yli joulunkin. Parempi olla ajoissa niin ehtii nauttia niistä, mahdollisimman kauan. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just niin! Nykyään joulu tulee ainakin itselläni pakattua pois aika pian juhlan jälkeen, kun siinä vaiheessa on jo katseet kohti kevättä. Kun aloittaa hyvissä ajoin, niin ehtii ottaa kaiken irti ihanasta fiilistelystä <3

      Poista
  4. Oi kun ihana tuo omppupuu <3 Joulumielellä täälläkin jo ollaan :) Mielenkiinnolla odotan piparkakun postauksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin eräässä kaupassa, jossa myyjä sanoi että joulutavarat ovat kyllä saapuneet, mutta että joulua ei voi laittaa esille liian aikaisin. En ymmärtänyt yhtään mistä hän puhui. "Liian aikaisin..?" :D

      Poista
  5. Samat suunnitelmat! Yksivuotiaan synttäreitä vietettiin viikonloppuna ja ihan pian synttärisomisteet vaihtuu joulujuttuihin 😊 Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  6. Voi ei, pitääkö munki sitten.. :D :D Oon yrittänyt malttaa, mutta kun kaikki muutkin. Viikonloppuna ajellessa anoppilaan laskeskelin, 1 jouluvalo, 2, 3... 20, 21, 22, 23 ja jatku vain. Et kyllä jouluvalot ovat ilmestyneet jotenkin hassun aikaisin kaikkialle, kun vielä vähän aikaa sitten oli kausivaloja. Ei siis haittaa vaikka sinne jouluun jo mennään, sata lasissa! Jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäähän sun! Ja joo, minäkin tein tänä vuonna saman havainnoin. Jouluvaloja ilmestyi katukuvaan ihan poikkeuksellisen aikaisin. En ollenkaan ehtinyt mukaan kärkiporukkaan :D Ihanaa joulunodotusta!

      Poista
  7. Kyllä se joulu tulee on aivan nurkan takana. Huh huh mitenkä sitä jaksaa taas. Onneksi olen vähentänyt paljon joulun hössötyksiä.
    Olenpa kuitenkin jo vähän laittanut koristeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin jaksaa, kun muistaa nauttia. Vaikka sitten vähemmän sortteja juhlapöytään ja enemmän itse tunnelmasta nauttimista. Meillä oikaistaan monessa asiassa, mutta tietyt perinteet kyllä kuuluvat jouluun. Hyvää joulunalusaikaa sinulle!

      Poista
  8. Ihana omenapuu :) Teillä on niin kaunista kaikkialla!

    VastaaPoista
  9. Ihana luonnollinen koristelu omppupuussa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enää ei valitettavasti ole yhtä nättejä, tämä on-off pakkanen ja jatkuva vesisade tekivät tehtävänsä. Mutta ihan oli kuin joulupalloja täynnä koko puu:)

      Poista
  10. Toi omppupuu on niiin ihana ♥

    VastaaPoista
  11. Voi mitkä "jouluomput" sinun pihallasi kasvaakaan! Kyllä se joulun tuntu vaan tulee ja mikäs siinä niin harmittavaa on, tunnelmoidaan täällä pimeässä valojen ja koristeiden kanssa, kynttilät tuo lämpöä ja vihreät havut tuoksua ja väriä, mie ainaskii nautin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, se tunnelmointi on ihan parasta! Vähän joululauluja soimaan, uuniin (vaikka valmis) piparkakkutaikina ja glögiä lasiin. Koko koti täyttyy joulun tuoksuista, ah ihanuutta! <3

      Poista

Blog Design Created by pipdig