perjantai 16. maaliskuuta 2018

Aamuaurinko armas

Se tunne, kun saa herätä valoisaan aamuun! Ihan parasta. Ei siksi, että olisi nukkkunut pitkään, vaan siksi, että päivä on jo pidentynyt niin paljon. 


Aamuaurinko siivilöityy lasiterassin kautta olohuoneeseen. Juuri tässä kohtaa sohvannurkkaa nautiskelen aamun ensimmäisen kahvikupposen. Mahdollisimman hiljaa, jotta saisin nauttia aamurauhasta hetken ihan itsekseni. Aamuvirkkujen lasten perheessä se onnistuu aina silloin tällöin.


Alkuviikon vesikelien ja harmauden jälkeen tuntui taas ihan uskomattomalta nähdä aurinkoa. Ihastella valojen ja varjojen leikkiä. Pakkanen ja puhuri olivat kyllä vähän liikaa, mutta sisätiloissa aurinko lämmitti suloisesti. Ja paljasti kaikki pölyt ja sormenjäljet. Mutta niiden pariin sitten joskus...


Oikein hyvää alkavaa viikonloppua!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Hienoa on kyllä ollut huomata aamulla aikaisin töihin mennessä, että enää ei ole pimeä vaan aurinko nousemassa ja valosaa :) Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä lähtee kyllä ihan eri tavalla käyntiin, kun on valoisaa jo niin aikaisin. Vielä kun saataisiin aamut pikkuisen lämpimämmiksi! :)

   Poista
 2. Aamuhetki paras hetki.Huomaan että unen tarve vähenee aurigon myötä,ainakin meikäläisellä.Hieno kentiapalmu paistattelee auringon säteissä siellä.Aurinkoista mieltä päivääsi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä johtuuko unen tarpeen vähenemisestä vai mistä, mutta ihan eri pirteysasteella sitä uuteen päivään herää. Ja virtaa riittää paljon enemmän. Aurinkoa ja energiaa sinnekin! :)

   Poista
 3. Aamut auringonvalossa ovat ihan parhaita! Mä tarvitsen aina aamuisin pienen rauhoittumishetken ennen päivän hommien aloittamista. Sen jälkeen kaikki sujuu aina paremmin.
  Aurinkoa päivääsi! 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, kuppi kahvia kaikessa rauhassa ja sitten on valmiina päivän koitoksiin. Oli se ihan mukavaa kynttilänvalossakin, mutta kyllä tämä valoisuus vaan saa ihmeitä aikaan! <3

   Poista
 4. Ihana nurkkaus <3
  Tänään päästin kuudelta koirat ulos ja aurinko näytti jo ensimmäisiä säteitään <3
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoihin aikoihin alkoi täälläkin kahvinkeitin porista ja jäin ikkunasta ihastelemaan uutta upeaa päivää. Mutta pakkanen on kyllä ihan liikaa, siitä haluan äkkiä eroon!! Aurinkoista viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 5. Aurinko on uskomaton voimavara ihan jo mielelle :) Mukavaa viikonloppua Siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan eri fiiliksellä aloittaa uuden päivän <3 Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 6. Ihanan aurinkoista myös täällä, mutta pakkasta - 14 ja tuuli lisää sitä noin -10 asteella. Lämpöä odotellaan :) Mukavaa päivää ja ihanaa viikonloppua <3 Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä näytti aamulla samoja pakkaslukemia. Tosin tuuli ei onneksi oli yhtä kova kuin eilen. Silloin ei meinannut pystyssä pysyä! Aurinkoista (ja vähätuulista) viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 7. Ihana tunnelma kuvissa! Mistä olet löytänyt noin valloittavan korin (lattialla ruukun suojana)?

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, kun on jo niin pitkä valoisan aika. Vielä kun pakkaset hellittäisivät.. Minä taidan tänään käydä pölyjen kimppuun. Viime siivouskerrasta on jo luvattoman kauan. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 9. Joka päivä saisi olla pyyhkimässä pölyjä ja silti ne kimmeltevät auringossa ärsyttävästi. Mutta mieluummin aurinkoa kuin harmaata.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig