tiistai 20. maaliskuuta 2018

Saako polkea jalkaa?

En halua lisää lunta. En halua kovia yöpakkasia. En halua huonoja ajokelejä. Enkä ainakaan halua enää yhtään lisää lunta. Milliäkään. En halua, en halua! (Ja raivoisaa jalalla polkemista päälle).


Joka kevät sama tuska. Ensin ilmassa on kaikki kevään merkit, sitten se yhtäkkiä tyssää johonkin. Olo alkaa olla kärsimätön, vähän kiukkuinen jopa. Tekisi mieli viskata lumikola varaston perälle, näyttää pitkää nenää toppavaatteille. Mutta ei auta kuin odottaa, puskea lumitöitä ja kärvistellä. Missä luuraat kevät? Täällä odotellaan jo kovasti!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Mä voin polkea jalkaa yhdessä sun kanssa!

  VastaaPoista
 2. "Uusi lumi vanhan surma". Kai ne sananlaskuja keksivät tiesivät mistä puhuvat. Joten eiköhän se kevät kohta ala. Kovat yöpakkaset voisivat kyllä jo loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä, vähän on alkanut epäilyttää nämä vanhat viisaudet.. Ehkä pitäisi päivittää ne 2000-luvulle. "Uusi lumi tietää myöhäisempää kevättä" ja muita ajankohtaisia fraaseja :D

   Poista
 3. Kieltämättä tänä keväänä odottaminen vaatii sitkeyttä ja tarmokasta optimismia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitkeyttä kyllä löytyy, mutta optimismi on alkanut häilyä. Onneksi tänään paistaa aurinko, vaikka kylmää onkin!

   Poista
 4. Uskotaan että kevät tulee sieltä ihan kohta ja sitten tosi ryminällä 😉🌱💚

  VastaaPoista
 5. Meikä on huomannut et enää eivät vanhat sanonnat tahdo pitääkkään paikkaansa ton sään suhteen,esim.pihlajasta kun on sanottu et kun on paljon marjoja niin tulee vähäluminen talvi ja nyt oli marjoja ja lunta hurjasti.Johtunee kai ilmaston muutokseesta,lunta aivan tajuttomasti ainakin täällä kolmosvyöhykkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä Kouvolan kupeessa, lunta riittää ihan kiitettävästi... Ja tuossa yllä juuri jo mietinkin, että pitäisi päivittää sanonnat 2000-luvun ilmastoon. Voisi tulla mielenkiintoisia fraaseja!

   Poista
 6. Kovasti tsemppia ja lampimia tuulia taalta Jerusalemista!
  Meilla jo aivan ihana kevat,luonto viherioi,puut ja kasvit kukassa ja ensimmaiset kesakukatkin ostin parvekkeelle.
  Tosin lammintakin on jo kuin kesalla,tanaan +24 ja perjantaina jo +31.
  Tovottavasti ilma lampenee teillakin pian ja luonto heraa kevaaseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi oi, nyt kuulostaa kyllä niin ihanalta!! Tuohon tähdätään, kiitos tsempistä!:)

   Poista
 7. Täällä sataa vaihteeksi lunta. Tupruttaa oikein kunnolla. Mies viisasteli jotain toisesta joulusta. Teki mieli tinttaista turpaan. Huoh, kevät missä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tulee vuoroin lunta, vuoroin räntää. Eilen oli upea auringonpaiste, nyt taas ihan kamala keli. Lumitöitä tehdessä hoin vaan että "kevät kevät kevät!"

   Poista
 8. Ihan samat fiilikset. Miksei maaliskuu jo näytä maata, niinkuin pitäisi? :D Mutta vielä ainakin vähän yritän uskotella itselleni, että tänä vuonna tulisi kuitenkin ihan lämmin kevät, kun se vain pääsisi alulle. Ei kiitos sellaista hyytävää toukokuuta kuin viime vuonna. Ja kaikki oli koko kesän kuukauden myöhässä normaalista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyytävä toukokuu on inha. Ihanat kevään sipulikukatkin olivat ihan järkysti myöhässä. Peukut pystyyn kauniille keväälle ja lämpimälle kesälle! <3

   Poista
 9. Joku ennuste oli et 3kk vielä kylmää..kesäkuullakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan, että tämä ennuste on repäisty muropaketin kyljestä eikä toteudu! :D Onneksi kevät on myös mielentila:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig