tiistai 27. maaliskuuta 2018

Onhan tämä kaunista, mutta...

Juu juu, kaunista on! Aurinko paistaa, pakkanen puraisee poskia, aamuisin on hieno hankikanto. Kevättalvea parhaimmillaan. Mutta kun haluan sen kevään, nyt heti! Ihan ilman sitä talvea.


Olen kateellisena katsellut ihmisten instapäivityksiä. Lumikelloja, ruohomättäitä, sulia pihoja. Ei näy meidän puutarhassa. Pikkuisen tässä meinaa kevätkateus iskeä. Tästä ja epäonnisesta kevätennusteesta Minttua ja mustikoita blogissa täällä.

Minä lähden nyt pihaan lapioimaan penkkejä esiin ja hakkaamaan jäätä irti. Kasvaa ainakin kunto kevättä odotellessa!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Samat tunnelmat täälläkin...mies hokee että maltti on valttia,ei vain meinaa auttaa asiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltti on ihan jostakin syvältä! :D Kevät tänne heti nyt, mieluiten jo eilen!

   Poista
 2. Juu, ei ole näkynyt täälläkään sellaisia. Mistäpäin Suomea löytyy jo sulia pihoja?! Täällä etelässäkin 20cm lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tekisi mieli sanoa niinkuin perheen koululainen "kaikilla muillakin on!" Kummasti tuo insta näyttää lumikelloja ja ruohoplänttejä, mutta ehkä ne on viime vuotisia kuvia. Yrittävät huijata meitä poloisia ja herättää kevätkateutta :D

   Poista
 3. Täällä toinen malttamaton kevään odottaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan perustaa joku yhdistys ja sen tiimoilta valtavasti erilaisia kevättapahtumia. Kevättansseja (vrt. sadetanssi) ja muuta mukavaa odotuksen tuskaa helpottamaan:)

   Poista
 4. Kevät myöhässä meilläkin ja sentään olen paljon etelämmässä kun te siellä mutta näin on säät tällä kertaa. Kyllä se sieltä tulee,liian hitaasti tosin. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian hitaasti. Mutta onneksi sentään jotain merkkejä jo. Ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinne!

   Poista
 5. Tuo teidän tilanne näyttää ihan hyvältä, oon kade sulle :) Meillä reilusti yli puolen metrin kinokset pihalla, niin talvista kuin olla voi :( Hyvää pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh huh! Toisaalta ihan hyvä kuulla, että joku kadehtii tännekin suuntaan:D Hyvää pääsiäisviikkoa ja nopeaa lumien sulamista!

   Poista
 6. Ei kukaan voi haluta kuraa ja loskaa..kun sulaiskin sillai tosta vaan sievästi..hups..onhan tuo puhdas valkoinen lumi parempi kuin loskainen..kyllä ne juhannukseen mennes sulaa ja juhannuksena voi vaikka sataa uutta lunta..halus tai ei..ei näille voi mitään vaikka kuinka polkee jalkaa..onneksi ei stressaa tuo puutarha kun ei niin puutarha ihminen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki sievä sulaminen olisi kaikkein parasta! Mutta jos vaihtoehtona on pakkasta ja lumisadetta, tai kuraa ja loskaa, niin tässä vaiheessa vuotta otan mielummin jo sen kuran:)

   Stressiä kylmästä keväästä ei onneksi koidu. Enemmänkin se on sellaista innokasta malttamattomuutta. Vähän kuin vaikkapa lomaa odottaessa. Aika tuntuu matelevan, kun oikein odottaa jotakin kivaa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig