keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Syötävä pääsiäisruoho

Joko teillä on alkanut pääsiäinen hiipiä kotiin? Vastahan tässä oli hiihtoloma ja kohta jo koittaa kevään suurin juhla! Meillä on testattu suklaamunia (tärkeää hommaa!), virpomisvitsojen väkertäminen on aloitettu ja pääsiäisruohokin on "tulilla". Syötävä sellainen, koska keittiön maustelaatikko pursuaa kaikkea hauskaa kokeiltavaa.


Lisää syötävästä pääsiäisruohosta Minttua ja mustikoita -blogissa, pääset postaukseen tästä.

Mukavaa pääsiäisen odotusta!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Tuntuu tosiaan hassulta, miten pian kevään juhla jo koittaa! Meillä muistettiin kerrankin ajoissa varautua siihen ja aloittaa narsissin ja krookuksen hyötäminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meinasi tänä vuonna päästä yllättämään:) Taitaa olla aika lailla aikaisimmillaan, muistan miten joskus on ollut aivan vapun kainalossa. Parempi silti näin päin, ehtii fiilistellä pidempään!

   Poista
 2. no onpa kiva idea...vieläköhän ehtis :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, tätä kokeilemme!
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanan muhkea ruukullinen vihreää.
  Krasseja on ollut pääsiäisruohona, hyvin toimii ja pikkutiput tykkää. Sitten vain pääsiöisen jälkeen leivälle ja salaatteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krassi on myös ihana (ja maukas!). Ja ehtii tehdä useamman satsin, kun ovat niin nopeakasvuisia.

   Poista
 5. Kävinkin jo toisessa blogissasi kommentoimassa ihania ruohojasi. Meillä on myös koemaisteltu jokunen pääsiäismuna. Sehän on erittäin tärkeä pääsiäistä edeltävä toimenpide! Muuten ei olla vielä valmisteltu pääsiäistä, jos hempeänsävyisten höyhenten ostoa ei lasketa. (Niistä ois tarkoitus askarrella koristeita.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt voi suin päin pääsiäiseen syöksyä ilman koemaistelua! :D Täällä koti sai jo vähän pääsiäisilmettä samalla kun kaivoimme virpomistarpeet esille. Mutta paras pääsiäiskoristus tulee kyllä kauniisti paistavasta kevätauringosta! <3

   Poista
 6. Teillä on ihana puutarhablogi. Olen odottanut kovasti upealta näyttävää Juhlapuutarha - kirjaanne. :) Milloin se ilmestyy kauppoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä että tällainen on tulossa...minäkin jään odottelemaan :)

   Poista

Blog Design Created by pipdig