keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Under construction

Kyllästyin odottamaan kevään tuloa kiristyvässä pakkasessa ja tein pihapuuhien sijaan kevätsiivouksen blogiin. Yhtä sun toista hienosäätöä puuttuu vielä, joten älkää pelästykö alati elävää blogipohjaa.


Jos huomaat ongelmia käytön kannalta, kuulisin niistä mielelläni! Tökkiikö joku vastaan, nouseeko tie pystyyn? Täällä yritetään ratkoa sujuvaa käyttöä parhaan kykyni mukaan. Kyllä on kuulkaas kahvia kulunut!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Näyttää kauniilta, raikkaalta ja just sun näköiseltä! 💓
  Eikä mikään tökkinyt...😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Just huomasin, että kommentointi ei tällä hetkellä onnistu Chromella, ainoastaan Safarilla. Mutta askel kerrallaan, huh huh! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anne! Vielä pitää vähän säätää, mutta hyvä jos näyttää päällisin puolin olevan ok:)

   Poista
 3. Kauniilta ja selkeältä vaikuttaa. Ja, tuo kuva sinusta on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ja kuva on minunkin mielestäni tosi kiva:) Se on viime kesän kirjakuvausten satoa, kuvan otti rautainen ammattilainen Jaska Poikonen.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää. Sinulla on niin kaunis blogi! Mukavaa pääsiäisen aikaa!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! <3 Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinne!

   Poista
 5. Aivan ihana freesi! Vaikka tykkäsin kyllä vanhastakin. Mä oon kanssa jo syksystä asti haaveillut uudistuksesta omaan pohjaani, mutta aikaa (osaamistakaan...) ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! <3 Ei mulla vanhaakaan vastaan mitään ollut, se oli juuri niin kotikutoisen näköinen kuin meininki meillä muutenkin :D Mutta ulkoasu oli ollut sama iät ja ajat, jotenkin alkoi kaivata uudistusta. Tämä oli huomattavasti helpompi toteuttaa kuin keittiöremontti, josta siitäkin olen haaveillut pitkään. Voit vaan arvata, miten tyytyväinen mies oli kun aloin purkaa muutoskaipuuta blogiin enkä keittiön kaakeleihin! :D

   Poista
 6. Hyvin toimii ja Cromelta lähtee tää kommentointi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa, kiitos tästä tiedosta! Tänä aamuna on vielä tehty muutoksia, nyt pitäisi kaiken pelittää (tai ainakin kaiken, missä olen ongelmia huomannut:) ) Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig