perjantai 23. maaliskuuta 2018

Kevättä rinnassa

Ihanat sipulikukat tuovat väkisinkin lupauksen lähestyvästä keväästä, oli keli millainen tahansa. Ne suorastaan pursuavat elinvoimaa ja uutta elämää.


Nyt on tosi trendikästä puhdistaa sipulikukista mullat pois ja nauttia kauniin rustiikkisen sipulin ulkonäöstä itse kukan ohella. Tästä tosin löytyy varoittava esimerkki muutaman vuoden takaa... Se ja muuta sipulikukka-asiaa Minttua ja mustikoita -blogissa täällä. Olkaa varovaisia, välttäkää vihaista aviomiestä ja nauttikaa kevätkukista!

Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Totta, kevätkukat tuovat tuulahduksen keväästä. Täällä helmilijoja onkin jo kotona sekä muutama taimikin istutettu, kesäkukka kautta odotellen.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet jo syyhyttää täälläkin, milloin pääsisi tekemään kunnon kevätistutuksia. Isoon ruukkuun narsissia, bellistä, orvokkeja... Vielä pitänee malttaa hetki. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hihi, mun mielestä se itse sipuli on nätti, mutta en tykkää, että juuret ovat esillä - ne näyttävät mielestäni jotenki vähän ällöiltä. :D Niinpä saatan laittaa sipulin kyllä näkyviin, mutta piilottaa juuret esim. sammalella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, en ole ikinä katsonut juuria tuolla tavalla :D Mutta sammal kuulostaa hyvältä. Ja samalla sitoo kosteutta, niin juuretkin tykkää!

   Poista
 3. Kotiutin Tukholmasta messumatkalta Ulriksdahlista valkoisia narsisseja purkissa. Mietin juuri, miten laittaisin ne esille. Erilaisia ideoita tuli naapurimaan messuilta ja puutarhamyymäläst roppakaupalla, nyt on valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, olen niin kateellinen! Sekä idearikkaasta matkasta että valkoisista narsisseista. Valinnan vaikeus kuulostaa oikein mukavalta ongelmalta:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig