sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Ideoita ja inspiraatiota pullollaan

Ihana, ihana huhtikuu! Kylläpäs sinua onkin odotettu, lämpimästi tervetuloa! Viimeistään nyt, lumipenkkojen hiljalleen huvetessa, pää alkaa pursua ideoita tulevan puutarhakauden varalle. 


Ihanaa inspiraatiota tarjoaa upea ja tyylikäs puutarhamymälä Zetas, Tukholman liepeillä. Joko se on sinulle tuttu paikka? Kokosin kuvakollaasin Minttua ja mustikoita -blogiin, pääset postaukseen tästä.

Aurinkoista huhtikuun aloitusta!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tätä paikkaa olen kuullut monen ylistävän. Sinne on meidänkin suunnistettava mitä pikimmin. Matkakaan meiltä eiole pitkä eikä hankala.
  Mukavaa kevättä sinulle ja k iitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Tosin sinne ei missään nimessä kannattaisi suunnata, jos on liikenteessä lentokoneella. T:Nimim. "kokemusta on". Ihan kauheaa, kun ei voinut ostaa oikein mitään mukaan:D Parit ruukut ja kasvit nyt ainakin olisi pitänyt napata matkaan, joka kerta! Tosin teiltä päin taitaa olla kätevämmät kulkupelit:)

   Kaunista kevättä myös sinne!

   Poista
 2. Hymyilytti lukemani kun juuri aamulla kolasin uutta lunta 😁 mutta kyllä ne penkat siitä hupenee, nyt on jo lämmintä iltapäivällä. Niin kauniit kuvat ja kivat tekstit sinulla 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä uutta lunta tuntuu nyt piisaavan, kääk! Mutta onneksi päivisin ollaan jo sen verran plussalla, että jotain sentään katoaa tuosta kasasta myös. Ja kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista

Blog Design Created by pipdig