tiistai 5. kesäkuuta 2018

Miten tähän taas tottuu?

Uh huh, kun nyt tuntuu kylmältä! Kroppa ja mieli ehtivät jo tottua lempeään lämpöön ja päivästä toiseen toistuvaan helteeseen. Kestäisin tämän alle kymmenen asteen lämpötilan ja hyytävän viiman, jos luvassa olisi edes sadetta. Toivotaan, ettei tässä tarvitse kärvistellä ihan turhaan.


Maa huutaa kosteutta ja kuivattava tuuli pahentaa tilannetta entisestään. Kasvihuoneessa kaikki on kuitenkin hyvin, ansarin suojissa viihtyvät sekä tomaatit että nämä ihanat pelargonit. Erityisesti tuo etualan ruusunnuppupelargoni 'Apple blossom' hurmaa raikkaalla värityksellään. Ripaus limenvihreää vaalenapunaisen kanssa on herkullinen yhdistelmä!

Mukavaa tiistaita, pitäkää kesähatuista (tai pipoista) tänään kiinni!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Tuntuu todella kylmältä ja tuuli on melkoinen. Kovaa tuulta on meidän suunnalle luvattu koko viikoksi ja kun tuuli ottaa mereltä mukaansa kylmän ilman niin siinäpä kiva yhdistelmä. Tällä viikolla saa pitää mekon helmoista kiinni :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sadetta saadaan! Tänne lounaissaaristoon oli yöksi sitä melko todennäköisesti luvassa, mutta mitään ei tullut. Tämä kasveja entuudestaan kuivattava tuuli tuntuu ihan hirmuiselta. Kohta täytyy alkaa kastella jo vanhempiakin istutuksia kuin tämän- ja viimevuotisia, että selviävät yleensä hengissä tästä :-(

    VastaaPoista
  3. Lämpimään tottuu nopeaan, kylmään ei sitten millään. Sadetta täälläkin kaivataan, mutta tuuli tuivertaa ja tummat pilvet lipuvat ohitse. Ihanat pelakuut sinulla kasvarin suojassa.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig