keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Havuja ja juhlahumua

Viime postauksessa lasitettu terassi oli saanut jouluasun. Hyvä niin, sillä kasvarissa onkin sitten melkoinen kaaos meneillään. Siellä on pyörinyt non-stop havupaja aina vapaan hetken koittaessa.
Olen yrittänyt saada havutyöt juhlahumun alta pois. Tänään alkaa pari päivää kestävä itsenäisyyspäivän juhlinta ja oksasakset pitää vaihtaa kynsilakkaan. Juhlaputken avaa perheen kuopus suuntaamalla kaupungintalolle eskarikavereidensa kanssa. Illalla on sitten vanhempien vuoro.
Nyt olisi ollut hyvä havudraivi päällä, mutta pari työtä piti jättää vielä viikonloppuun. Tämä on vähän sellaista puuhaa, että kun kerran aloittaa, tekemiseen tulee kunnon himo.

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän aikaa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi miten ihanalta kaikki näyttää! Havut, taljat, korit, tiililattia ja tuo pirtin penkki pöytänä, aivan mahtavan kaunista.
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kristiina! Kasvihuoneeseen on kertynyt kaikenlaista kirppiksiltä ja poistolaareista löytynyttä. Tuovat kyllä ihanaa tunnelmaa eikä tarvitse varoa naarmuttamista tms. kun kaikki tavarat on jo muutenkin vähän rempallaan. Tai siis persoonallisia:D

   Ihanaa itsenäisyyspäivää!

   Poista
 2. Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää ja juhlahumua! Ihania havutöitä varmaan tulossa, mutta hyvä pitää lepohetki välillä :)Tepa

  VastaaPoista
 3. Kaunista! <3

  Sydänlämpöistä itsenäisyyspäivää sinne kotimaahan!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig