perjantai 21. joulukuuta 2018

Helpot jouluherkut: nougat-maljat

Meidän joulupöydän makeat tarjottavat koostuvat itse tehdyistä joulukarkeista ja pienistä "sormiherkuista". Niillä saa kestittyä monet glögivieraat ja pikkuherkut on kerta toisensa jälkeen helppo asetella tarjolle kauniisti. Yksi (sekä omista että vieraiden) suosikeista on nämä helppotekoiset nougat-maljat. 

NOUGAT-MALJAT

(20 kpl)

100 g nougatia (esim. Marabou Dubbel Nougat -suklaapatukoita)
100 g tummaa suklaata
20 kpl mini croustades leivospohjia

Koristeluun:
Daim-rakeita

  1. Sulata tumma suklaa ja nougat vesihauteessa.
  2. Täytä leivospohjat sulalla massalla noin puolilleen ja ripottele päälle Daim-rakeita.
  3. Anna leivosten jäähtyä ja massan kovettua jääkaapissa.

Ihanaa joulunalusviikonloppua!

SHARE:

10 kommenttia

  1. Ovatko nämä leivospohjat ihan markettikamaa? Tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan market (ja meillä myös lähikauppa) kamaa ovat👍 Usein löytyy joko keksihyllystä ja sieltä, missä on marenkipohjia jne.

      Poista
  2. Näyttää herkullisilta, mutta kysyn samaa, kuin edellinen, mistä leivospohjia saa ostaa???? Mukavaa viikonloppua! Tepa

    VastaaPoista
  3. Oih, mitä herkkupaloja! <3
    Lempeää joulun aikaa sinne lumen ihmemaahan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä aikas ihania😋 Ja kiitos Susanna, ihanaa joulua myös sinne!❤️

      Poista
  4. Oi, mitä herkkua! Täytyykin katsoa, löytyykö meidän lähikaupasta tuollaisia leivospohjia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin näitä löytyy, hyllypaikka vaan vaihtelee eri kaupoissa😊

      Poista

Blog Design Created by pipdig