maanantai 10. joulukuuta 2018

SLURP mitä kahvia!

Yhteistyössä: SLURP
Kaikki ystäväni tietävät, että olen melkoinen kahvikissa. Sellaista vuorokaudenaikaa tai tilannetta ei olekaan, johon kahvi ei mielestäni sopisi. Kahvi kuuluu arkeen ja juhlaan. Sillä aloitetaan ihan tavallinen aamu, piristetään työpäivää ja lopetetaan juhlava ilta. Ikioma aamukahvihetkeni perheen vielä nukkuessa on kuin ihanan pehmoiseen vilttiin kääriytyisi. Lempeää, turvallista ja siitä tulee joka kerta hyvä mieli.
Pääsin testaamaan suomalaista SLURP kahvielämystä. SLURP on palvelu, joka tarjoaa suomalaisia pienpaahtimokahveja tuoreena, suoraan paahtimolta postiluukkuun. Tiedättehän, niitä sellaisia kaikkien kehumia käsityönä valmistettuja pienpaahtimokahveja. Joista kyllä kuulee puhuttavan, mutta joita ei todellakaan löydä kirkonkylän marketista. No nyt niitä saa, suoraan omaan postilaatikkoon!
Olen pikkuisen rutiineihin kangistuvaa sorttia myös kahvinjuonnin suhteen. Löydettyäni mieleisen merkin ja maun en siitä kovin helpolla luovu. Turvallista mutta tavattoman tylsää. Siksi onkin ollut ihan mahtavaa kokeilla erilaisia makuja kotiin toimitettuna. Vuorotellen vaaleaa ja tummaa, eri paahtimoista eri puolilta Suomea. Herkullisia kahvielämyksiä, intensiivisiä makuja ja kestävästi tuotettuja laatukahveja.
Miten kahvielämys sitten toimii?

SLURP kahvielämys

 • Tilatessa kysytään makumieltymyksiä, kahvin valmistustapaa (esim. suodatinkeitin, pressopannu, pannukahvi jne.) ja haluanko kahvini papuina vai valmiiksi jauhettuna. Toimitettavat kahvit räätälöidään näiden tietojen mukaan.
 • Seuraavaksi valitaan tuotteen koko ja toimitusväli (2 tai 4 viikkoa).
 • Kahvit saapuvat kotiin suoraan pienpaahtimoilta.
 • Palvelu ei sido mihinkään ja tilaukseen voi tehdä muutoksia milloin vain.

Slurp tekee yhteistyötä yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa. Ja minä pääsen nauttimaan näitä vastapaahdettuja kahveja kotona, peppua penkistä nostamatta. Niin huikeaa! Tämän syksyinen kahvielämys alkoi helsinkiläisen Holmen Coffeen Holmen Havanalla, joka on tumma, täyteläinen ja suklaisen pehmeä kuubalainen kahvi. Sen jälkeen olen päässyt nautiskelemaan Pirkanmaan Paahtimon hedelmäistä Guatemala Finca Petaton -kahvia, helsinkiläisen Kaffe Obscuran paahtamaa ruandalaista Ishema Women's Coffeeta ja kustavilaisen Mokkapuun paahtamaa luomukahvia, joka on "makuprofiililtaan kevyesti hapokas, aavistuksen pähkinäinen, makea sekä hivenen kukkainen." 
Yksi SLURP kahvielämyksen parhaita puolia ovatkin olleet nämä kahvipakettien kyljestä löytyvät infot. Kahvin makuvivahteita ja tuoksua on kuvailtu tarkasti, paketissa on tieto paahtajasta, käytetyn kahvipavun kasvuolosuhteista sekä muuta äärimmäisen mielenkiintoista taustatietoa. 

En ole kahvihifistelijä, mutta eritysesti viikonloppuisin on ollut ruhtinaallista keskittyä maisteluun, tutustua tarkemmin kahvikupin sisältöön ja tuoksutella papuja. Kyllä, tuoksutella. Olen nimittäin aivan rakastunut uuteen Wilfa Svart Aroma kahvimyllyyni ja siitä leviävään vastajauhetun kahvin aromikkaaseen ja huumaavaan tuoksuun.
Nyt on mainio mahdollisuus päästä maistelemaan herkullisia pienpaahtimokahveja, sillä SLURP tarjoaa blogini lukijoille alekoodin. 

Alekoodi "kardemumma"

 • Koodilla "kardemumma" saat 5 euron alennuksen SLURP kahvielämyksen ensimmäisestä kahvista. 
 • Voit siis tutustua pienpaahtimokahvien maailmaan ja saada ensimmäisen 200g paketin vastuullisesti tuotettua laatukahvia postilaatikkoosi hintaan 4,89€ (sis. postituskulut).
 • Saat lunastettua edun lisäämällä koodin "kardemumma" kassalla "Onko sinulla kuponkia" -kohtaan. Pääset tekemään tilauksen tästä.

Idea postilaatikkoon tupsahtavasta, vastaanottajan mukaan räätälöidystä artesaanikahvista on sen verran mainio, että joulupukki saa toimittaa näitä tänä vuonna myös sukulaisille...

* Blogiyhteistyö:
Kahvielämys SLURP

SHARE:

5 kommenttia

 1. Hurmaava kahvikuppi ja varmasti herkullista kahvia!
  Pitääkin kertoa tuosta kahvista ystävilleni Suomeen. Oli ihan uusi tuttavuus.

  Kaunista joulukuun tunnelmointia sinne kahvintuoksuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin aika ihana kuppi! <3 Sain nämä juuri mieheni isoäidiltä, ovat Arabian Singapore-sarjaa. Ja kannattaa vinkata Slurpista, on kyllä todella loistava keksintö! Plussana hirmu hyvä asiakaspalvelu. Luin nimittäin itse erään kohdan sivustolla todella huolimattomasti ja ihmettelin sitä sitten asiakaspalveluchattiin. Ystävällisesti selittivät rautalangasta vääntämällä mistä oikein oli kyse:)

   Suloista joulunaikaa sinne! <3

   Poista
 2. Koukussa Slurpiin ja mitä kahvielämä on enää ilman Slurpia, no ei mitään. <3 Parasta kahvia joka aamu ja vaivattomasti pavut tulevat omaan postilaatikkoon, tämä on unelmieni palvelu.

  Sydämellistä joulun aikaa ja kahvihetkiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä todellakin on ihan unelmien palvelu! Ja joka kerta postilaatikkoon tipahtaa uusi tuttavuus, kuitenkin omien makumieltymysten rajoissa. Ihan kuin saisi aina uuden lahjan, kun ei ihan tiedä mitä tuleman pitää:)

   Oikein ihanaa joulun aikaa Tiia sinulle! <3

   Poista
 3. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, pitää varmaan laittaa kokeiltavan asioiden listalle, kovia kahvinjuojia kun ollaan 😄

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig