torstai 23. huhtikuuta 2020

Paratiisi linnan pihalla

Päädyin puolivahingossa aivan ihanaan magnoliaparatiisin, linnan puutarhaan. Tämä on yksi Washington DC:n piilossa olevia jalokiviä, vaikka paikka ei oikeasti ole ollenkaan piilossa, vaan keskellä kaupunkia! Mutta niin vaan olin tämänkin paikan ohittanut monesti toiselta puolelta linnaa, enkä ollenkaan arvannut mitä odotti kulman takana.

Magnoliakausi oli ehdottomasti parasta aika löytää puutarha, sillä silloin koko paikka oli kuin vaaleanpunainen kukkapilvi! Lisää kevään kohokohdasta Minttua ja mustikoita -blogissa, pääset postaukseen tästä linkistä.

Kaunista viikon jatkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo magnolia! Sinä kun tiedät paljon puutarhasta ja kasveista, niin kysyisin olisiko jokin pikku puu tai pensas joka viihtyisi lasitetulla terassilla ja jonka saisi säilymään hengissä talvenkin yli. Asun 1b-vyöhykkeellä ja terassi on länteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti ensimmäiseksi tuli mieleen rungollinen pikkusyreeni palibin, se on ainakin kestävää sorttia. Itselläni talvehti kerran kasvarissa ruukussa, kun en saanut aikaiseksi ajoissa istutettua maahan. Ja tuoksu olisi lasitetulla terassilla aivan ihana!

   Seuraavaksi aion itse kokeilla viikunan talvettamista terassilla ruukussa, sillä se tiputtaa joka tapauksessa lehtensä talvikaudeksi ja ainakin täällä päin menestyy laajalti, vaikka talvella oli pakkaspäiviä. Nuo tuli nyt äkkiseltään mieleen:)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi Maria! Meillä on tuollaiset rungolliset pikkusyreenit ulkona sisäänkäynnin lähellä ja ollaan tykätty niistä ihan mahdottomasti. Taidanpa kokeilla sellaista tuolla lasitetulla terassillakin. Se ei vie kauheasti tilaakaan ja olisi mukava lisä matalien ja pienempien kasvien lisäksi.
   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
  3. Kerro sitten miten pikkusyreenit pärjäsivät lasitetulla terassilla! Mukavaa vappuviikkoa sinne:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig