Tammikuu tarkoittaa monelle kevennettyä ruokavaliota ja muutenkin elämäntapojen tarkempaa syynäystä. Itselläni ei ole tapana tehdä uudenvuodenlupauksia (esimerkiksi karkkilakko olisi aivan tuhoon tuomittu yritys!). Mutta aina tammikuussa yritän kyllä lisätä kasvisruokien määrää entisestään, kiinnittää huomiota unen määrään ja laatuun, sekä liikkua enemmän.
Rakastan salaatteja, tosin alkutalven pakkaset ja pimeys vaativat tuhtia evästä. Tällä kertaa Kesäsen koekeittiössä tehtiin ruokaisa talvisalaatti uunissa paahdetuista juureksista, täyteläisestä fetasta, pirteästä granaattiomenasta, lämmittävästä chilistä... Oli siellä paljon muutakin ihanaa ja mikä parasta, salaatti maistuu sekä lämpimänä että kylmänä!
Käy nappaamaassa ohje Versoilevan sivuilta, Talvisalaatti couscousista ja uunijuureksista löytyy täältä.
Mukavan ruokaisa, oikein sopiva siis talvipäiviin:) Lumen kuorruttamaa viikon jatkoa!
VastaaPoista