perjantai 22. tammikuuta 2021

Valokylpyjä

kirjoraitamatti-vihersisustus
Tammikuu on päässyt totaalisesti yllättämään valoisuudellaan. Paksu lumikerros totta kai valostuttaa maisemaa, mutta aurinkokin on piristänyt päivää ihanan usein

talvikoti-sisustus
Kun koti kylpee valossa, omakin energiataso on ihan toista luokkaa. Ei tosin niin suurta, että auringon paljastamat likaiset ikkunat saisivat aikaan mitään reaktiota. Ja onhan se nyt muutenkin kesähommia. Nyt on saanut ihan riittämiin keskittyä lumitöihin.

Eilen oli taas klassinen kahden lumityön päivä. Iltamyöhäisellä pihalla puhistessani mietin, että seuraavaa, joka hehkuttaa ottamaan lumityöt "treenin kannalta" kumaisen kyllä kolalla. Ainoa ilo lumitöistä on kolaamiseen liittyvät meemit, joita lähettelen ahkerasti toisaalla töissä olevalle miehelleni. Suurta kukkakimppua ahkeruudestani odotellessa. Koska runsas lumimäärä on tietenkin siipan syy.

ruokailutila-viherkasvit
Mutta takaisin sisätiloihin ja valokylpyihin. Suurehko kirjoraitamatti muutti tv-huoneesta ruokailutilan puolella paremman valon toivossa. Tämä kyllä viihtyy puolivarjossa, mutta edellinen asuinpaikka oli selvästi liian pimeä. Tämä onkin siitä jännä kaveri, että se aloittaa elämöimisen pimeän tultua. Iltasella lehdet menevät suppuun ja isosta kasvista kuuluu kova kahina.

talviaurinko
Tammikuun parhaita puolia on ehdottomasti tulppaaniaika! Ja kyllä, maljakko on sama kaikissa kuvissa, sillä kuvat ovat eri aikaan otettuja. Uuden ja avaramman keittiön myötä on ollut ihanaa pitää leikkokukkia myös keittiön työtasolla. Keittiössä tulee kuitenkin vietettyä melkeinpä eniten aikaa.

värikkäät-tulppaanit-talviaurinko
Tammikuun kiitäessä vauhdilla ja Amerikan vallanvaihdon tapahduttua rauhallisesti voi todellakin toivotella valoisampia aikoja! Ja oikein ihanaa viikonloppua!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihana talvinen valo! Se tuntuu joka kevättalvi yhtä ihanalta. Mulla on vielä kevään ensimmäiset tulppaanit ostamatta. Vai onko jo kevät? Eilen aamulla oltiin lumitöissä, tänään tiet ovat paljaina sillä eilinen ja yöllinen vesisade vei lumet niiltä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania, valoisia kuvia. Keittiöremontti on valmistunut ja tulppaanit tuovat kevätfiiliksen :) Viikko sitten ostin ekat tulppaanit, nyt ostin ruusut, rakastan vaaleanpunaisia ruusuja <3 Sopivat hyvin sohvatyynyjen kanssa :) Ihanaa viikonloppua! Toivottavasti miehesi tulee viikonlopuksi lumitöihin? Terveisin Tepa (Terttu Kantola)

  VastaaPoista
 3. Ihana valo tuplaa energian ainakin minulla. Tuntuu kuin olisin eri ihminen😊
  Meillä mies lähti torstaina mökille ja tietenkin silloin lunta tuli taivaan täydeltä. Tuplasti tein lumitöitä minäkin ja odotin kauhuissani tätä aamua, että jatkuuko lumityöt. Onneksi ei🤗
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig