perjantai 30. huhtikuuta 2021

Kukkaisaa vappua!

On tästä viileästä kelistä jotain hyötyäkin ollut. Ruukuissa olevat sipulikukat ovat kestäneet ihan ikuisuuden! Nämä ovat yhä tällaisia pääsiäisenkeltaisia, mutta sopivat vappuun ja värittömään maisemaan oikein hyvin.

keltaiset-sipulikukat-ruukussa-kevat

Katselin juuri aikaisempien vuosien vappukuvia ja monena vuonna puissa on jo vihertänyt. Nyt siihen tuntuu vielä olevan (ikuisuus) matkaa.

keltainen-hyasintti

Keltainen hyasintti on jotenkin ihan täydellinen kevääseen. Sen väri on kauniin kermainen ja tuoksu ulkona kerrassaan hurmaava! Nenä nappaa ihanan tuoksun raikkaassa ulkoilmassa jotenkin tosi herkästi. Mutta siis pelkästään hyvällä tavalla. Se on kuin lupaus lähenevästä kukkaloistosta, syreenien tuoksusta, aurinkoisista päivistä, pehmeästä nurmesta paljaan jalan alla.

keltainen-hyasintti

Olemme perinteisesti juhlistaneet vappuaattoa hampurilaisia grillaamalla. Pääpaino juhlinnassa on ollut vapunpäivässä, jolloin koti on täyttynyt brunssivieraista. Tänä vuonna herkkupöytä vaihtuu pihaskumppaan ja turvaväleihin, mutta sekään ei harmita. Koronan aikaan sitä oppinut ottamaan asiat aika lungisti. Juhlien aika tulee kyllä taas.

kevatkukkia-ruukuissa

Oikein ihanaa vappua ja aurinkoisia päiviä!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Sun colours!!!! How wonderful. Happy first auf May and all my best
    Elisabeth

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihanuuksia, tuo hyasinttikin, kuin vaahtokarkki💛 Kuulen pienten kananpoikien piipityksen ja iloisten vappupillien pärinän tuolta kauniiden ruukkujen seasta. Iloista vappujuhlaa🎈

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig