keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Ihan sekaisin

Ei tuo keli nyt osaa ollenkaan päättää, ollakko kevät vai ei. Eilenkin taivaalta tuli vettä, lunta, rakeita ja välillä pilkisti aurinko. Kamalasta puhurista puhumattakaan. Sää on sekaisin ja puutarhuri sen mukana. Nyt ne lempeät kevätillat tänne heti!

kesähuone-cottage-garden
Kasvihuoneessa, tuulelta suojassa, voi jo leikkiä kevättä. Ainakin aurinkoisina hetkinä. Lunta on vielä sen verran, että maa hohkaa kylmää. Vesisateet ovat hienosti ohentaneet kinosta, mutta omaan makuun lunta näkyy yhä aivan liikaa.
tetenarsissi-kevätkukat

kasvihuone-kevään-odotus
Etupihan kesähuoneessa on erityisen mukavaa istuskella ilta-auringon aikaan. Perinteiset kevätkuohuvat on tosin vielä korkkaamatta. Jospa viimeistään vappuna tarkenisi jo juoda muutakin kuin höyryävän kuumaa kahvia.
kesähuone-ilta-aurinko-kevät
Ihania krookuksia ja piippoja pilkistelee sitä mukaan kuin lumiraja vetäytyy.
krookus-lumi
Ja onhan sitä ensimmäinen kukassa oleva krookuskin bongattu. Voi sitä riemua! Joka kevät yhtä suuri ihmetyksen aihe. Osa krookuksen nupuista näyttää päätyneen pitkäkorvaisen suuhun. Melkein pisti kiukuksi, mutta onneksi tyyppi ei ollut huomannut kaikkia mättäitä. Ainakaan vielä.
kevään-ensimmäinen-krookus
Nyt vain lisää aurinkoisia päiviä, jotta nuput ehtivät avautua ennen seuraavaa ruokaretkeä.

Keväistä viikon jatkoa, lumisateista huolimatta!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Draga mea,
  In camera de vara ai un vis de primavara acum! Imi place mult.
  Cele mai calde salutari,
  Mia

  VastaaPoista
 2. Itsekin odottelen jo kovasti kevään tuloa, että pääsisi laittamaan pihaa ja puutarhaa. Vielä on lunta pihassa iso pino, mutta jospa sitä pian pääsisi pesemään valokatteet ja kylvämään ensimmäiset kasvit. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää ja onneksi kasvihuoneessa saa olla tuulelta suojassa! Tänään bongasin pihaltamme ensimmäiset kevätkaihonkukat. Askel kerrallaan mennään kohti kesää...

  VastaaPoista
 4. Olen henkilö, joka myöntää lainoja tarvitseville, tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainoja. En pyydä paljon asiakirjoja, vain rehellisyyttä ja luotettavuutta. Ota yhteyttä tänään ja kerro minulle, kuinka paljon haluat lainata. Olen valmis tyydyttämään asiakkaani 24 tunnin kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos olet kiinnostunut, voit kirjoittaa meille vain whatsappilla tai sähköpostilla:

  WhatsApp: +33752366330
  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig