perjantai 23. huhtikuuta 2021

Tule pian takaisin!

Oi että sitä ehti jo tottua ihanaan ilta-aurinkoon, lempeään lämpöön ja kauniisiin kevätpäiviin. Nyt on jotenkin ihan tavattoman vaikeaa päästää irti ja palata taas kylmempään kauteen. Ei tässä vaiheessa enää kuuluisi kulkea taaksepäin!

tetenarsissit-ruukussa

Eilen jo huomasi, miten ilmanala alkoi muuttua kylmemmäksi. Tuuli meni luihin ja ytimiin taas ihan eri tavalla.

kesahuone-kevatpuutarha

Aivan kuin suloiset valkovuokotkin olivat hakeutuneet toistensa lämpöön viimaa vastaan.

valkovuokkoja-nupuilla

Sain aikoinaan appivanhemmilta muutaman vuokonalun ja ne ovat nyt levittäytyneet puutarhaan kauniiksi mättäiksi.

valkovuokkomatas

Vielä innokkaampi leviäjä on ukkolaukka. Se ei kyllä haittaa, sillä lilat pallerot ovat aivan ihania! Ne ovat korkeita ja näyttäviä, pysyvät kauniina pitkään ja ovat tosi kivoja myös leikkokukkina.

ukkolaukka-taimia

Tämä kaksivärinen 'Grape Ice' helmililja on muistaakseni tavallista helmililjaa hieman kookkaampi. Sitä on näköjään ehtinyt parin vuoden aikana jo unohtaa, mitä kaikkea penkistä keväisin nouseekaan!

grape ice helmililja

Krookusten kukinta alkaa pikku hiljaa hiipua ja ne saavat kuihtua rauhassa scillojen ottaessa näyttämön.

scillat-leviavat-puutarhassa

Vaikka olisi miten kiireinen päivä, pihatarkastus on päästävä tekemään ainakin kerran päivässä. Niin paljon juuri nyt tapahtuu. Peukut pystyyn, että koleat kelit ja povatut räntäsateet menevät äkkiä menojaan ja ihana lämpö tulee pian takaisin.

Mukavaa viikonloppua!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Ei tunnu mukavalta tämä ilmojen kylmeneminen, mutta näinhän se kevään ja kesän tulo useimmiten tapahtuu. Toivotaan että pian taas lämpenee. Mekin jo mökillä päästiin pari kertaa ulkona ruokailemaan.

    VastaaPoista
  2. Se on niin totta, joka päivä on käytävä ainakin kerran puutarhakierroksella;) Tänään se voi jäädä tosin väliin, kun pihalla on reilu kerros uutta lunta! Vaan jospa se sulaisi sen verran, että voisi käydä ihailemassa edes jotain kukkasta tänäänkin.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kukkaloistoa❤ Tuo iso monivärinen helmililja on ensi syksyn ostoksiani. Sen verran upea se on. Valkoista ja vaaleanpunaista helmililjaakin on haaveissa. Se hauska puoli näissä sipulinpiilotuksissa on, että keväällä ei muista mihin kaikkialle on sipuleita piilotellut😂😂

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig