torstai 1. huhtikuuta 2021

Haaveita haaveita!

Ne, jotka viime keväänä seurasivat Instagramin-tilini stooreja, eivät voineet välttyä magnoliatykitykseltä. Washington DC:n pitkä ja kaunis kevät oli kukkivien puiden juhlaa!

Silloin päätin, että yritän vielä uudestaan magnolian kasvatusta. Vuosien varrella itselläni on ollut parikin ruukkukasvatuskokeilua (joista toinen vielä pihisee joten kuten hengissä). Mutta kunhan maa sulaa, teen tarvittavat valmistelut huolella ja yritän solmia sopuisan ja pitkäikäisen suhteen uuden magnolian kanssa.

magnolia-magnolian-kasvatus

Roudan sulamista odotellessa kirjoitin magnolioista Marian hyötytarhaan, Viherpeukalot blogiin. Löydät postauksen tästä linkistä.

Hyviä pääsiäispyhiä ja kukkaisia puutarhasuunnitelmia!

SHARE:

1 kommentti

  1. Pienenä lisäyksenä: Japaninmagnolian vyöhykesuositus nykyään on I-III ja jopa IV-vyöhykkeelle asti tietyin edellytyksin. On runkojohtoisena hyvin kestävä. Asiakkaat tunnistavat "Vanhana rouvana".
    Täällä III-vyöhykkeellä on hyviä kokemuksia maassatalvehtineena myös Leonard Messel-lajikkeesta sekä tähtimagnoliasta. Seinustan suojaa kannattaa aina tavoitella istutuksissa. Magnolia on myös lievän happamuuden ystävä.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig