perjantai 16. huhtikuuta 2021

Se on menoa nyt!

Kotikulmien puutarhamyymälä avasi ovensa tällä viikolla. Arvaatte varmaan, kuka oli siellä ensimmäisenä päivänä, ensimmäisen tunnin aikana..? Kyllä tätä onkin jo odotettu!

orvokit-kevät-marian-hyötytarhassa

Ostoslista on melkoinen, sillä meillä on edessä yhden penkin uudistaminen pohjia myöden. Joka suuntaan levähtäneet vuorimännyt saavat kyytiä ja tilalle on suunnitteilla paljon sirompi ulkoasu. Mutta siitä lisää myöhemmin, kunhan maa sulaa ja pääsee taas kaivuuhommiin. 

Puutarhamyymälässä pyöriminen ei oikein sovi yhteen odottamisen kanssa. Nytkin mukaan lähti jo yhtä ja toista, vaikka tarkoitus oli mennä vasta fiilistelemään. No kyllähän se arvasi etukäteen, että ihan mahdoton yhtälö tuo tuollainen olisi. Se on menoa nyt, ihan turha yrittää jarrutella!

orvokit-kevät-pakkasyöt

Orvokit onneksi kestävät pakkasta, sillä yöt on taas menty miinuslukemissa. Mutta kun aurinko alkaa lämmittää kasvihuonetta, orvokkien tuoksu on niiiiin ihana!

Joka tapauksessa, fiilistelyä ensimmäiseltä myymäläreissulta Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Postaus löytyy tästä linkistä.

Aurinkoista viikonloppua!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Voin niin kuvitella; ihan mahdotonta mennä VAIN fiilistelemään!! :D Viikonloppuna ehkä itsekin hakeudun taimistoon... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itsensä huijaamista! Ihan sama, kuin jos sanoisin, että otan tästä sipsipussista vain yhden sipsin. Se on kaikki tai ei mitään:D Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi, miten ihana tuo eka kuva! Siniset orvokit upeassa, vanhassa laatikossa - niin tykkään! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voin hyvinkin kuvitella, että olet ollut kuopimassa oven takana. Niinhän minäkin tein kun lähipuutarha avasi ovensa. Mukaan lähtee toetysti orvokkeja, siemeniä ja uusia kukallisia puutarhahanskoja. Voi tätä NaIsElÄmÄä❤😊 Ihastuin tuohon sinun orvokkilaatikkoon. Se vaan on niin, huokaus sentään.SUPER🤗

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig