lauantai 3. syyskuuta 2011

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Nyt tätä tyttöä onnisti!! Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeanlaisessa mielentilassa. Eli mukaan lähti tänään näin ihana turkoosi sivustavedettävä puusohva, 50 eurolla!
Mies ei aarteen arvoa ihan ymmärtänyt, saattoipa jopa katsoa pikkuisen nenänvartta pitkin. Mutta kun päivän aikana useampi ihasteli löytöä ja erityisesti sen hintaa, muuttui ääni kellossa. Illalla tarjottiin jo korjausapua (istuinlevyä pitää vahvistaa). Seuraavaksi mittaillaan mihin sohva mahtuu, koska eihän tällaista pikkuseikkaa kannattanut ostovaiheessa murehtia. Olo on joka tapauksessa aikas pollea.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Täydellistä! Mää niiiin tiedän miltä susta tuntuu. Löysin kerran hääpuvun kirpparilta ja mies ei todellakaan ymmärtänyt sitä samanlaisena löytönä, mutta se maksoi vian 30 euroa ja vaikka se oli huuurjan iso miulle ja vaikka me ollaan naimisisssa, niin silti se oli saatava. Ja mie sain sen. Ja nyt se on osa sisustusta. :)
  Muta tuo sänky on aivan ihana ja olet ottanut upean valokuvan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö! ja miten ilmanen!
  terkuin Anna (myös kade ;D)

  VastaaPoista
 3. Tämä päivä menikin sitten puhdistushommissa ja nyt sohva on kannettu sisään. Paikka on tosin vielä vähän hakusessa...
  Sirpa: vähän epäilen olisiko mies edes huomannut koko hankintaa, jos olisin saanut ujutettua sohvan sisään sisutukseen ihan itsekseni. Valitettavasti tarvitsin kantoapua. Tosin tämän ostoksen hinnan kyllä kehtasi paljastaa!:)

  VastaaPoista
 4. Ihana, todellinen löytö! Mäkin olen katsellut tuollaista puusohvaa, mutta meillä(kään) ei kuulemma ole paikkaa sille. Musta meidän ruokailutilaa voisi hyvin järjestää vähän uudestaan...

  VastaaPoista
 5. Ostat vaan, kyllä sitä tilaa sitten löytyy! Nimim. sohva seilaa paikkaansa hakemassa

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig