tiistai 27. syyskuuta 2011

Kehtaisko...?

Kehtaisko tunnustaa, että täällä on lueskeltu joululehtiä...? Mutta jos heinäkuussa ostelee joululahjoja ja kortitkin ovat syyskuussa viittä vaille valmiit, on kai ihan sallittua tarttua joululehtiin nyt. Siis vasta nyt.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Onko sulla oikeesti kortit valmiina? Kääk! Voisitko jakaa hieman ideoita kanssasiskoille, jotta lähettäisin tänä vuonna jonkin omaleimaisemman kuin lapsen kuvan tonttuna?!

  VastaaPoista
 2. Nooh, yhtä hyvin olisin voinut sanoa että kortit olivat viittä vaille valmiit tammikuussa... Mutta se kuulosti jo jotenkin huolestuttavalta:)

  Tosiasiassa olen joinakin vuosina tehnyt kortit joulun välipäivinä. Kun joulukiireet on ohi ja on vielä loma+joulufiilistä, eikä glögi ja joululaulut ihan vielä töki. Ja tämä oli onneksi yksi niistä vuosista! Tekstit yms. tietenkin vielä puuttuvat ja yleensä jonottelenkin postissa muiden mattimyöhäisten kanssa:) Vaivun aina valheelliseen "kaikki on valmiina" fiilikseen. Laitetaan kortti-ideatoive korvan taa!

  VastaaPoista
 3. Olisikin hauska saada korteista postaus =) Ja jos keksit miten sen pikkutontun kuvan saisi korttiin jotenkin tyylikkäästi, niin jopa hymyilyttäisi ;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig