keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Paikka löytyi


  
Sohva mahtui kuin mahtuikin keittiöön! Ruokapöydän päätyyn, ikkunoiden eteen, luonnonvalon alle. Tästä on nopeasti tullut perheen naisväen lempipaikka. 

Lopullista paikkaa edelsi useampi kantelu- ja katselukerta, josta mies tietenkin oli kovin innoissaan... Jotta melko kookosta ja raskasta sohvaa pääsi sovittamaan mihin milloinkin, piti ensin siirrellä melkoinen määrä huonekaluja alta pois. Mutta tässä se nyt istua kököttää, ihan niinkuin emäntänsäkin.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Mitäpä sitä siipparakas ei naisväen miellyttämiseksi tekisi =) Ja lopputulos on upea!

  VastaaPoista
 2. Onpa upea! Ja nuo tyynyt on ihania. Huoh!

  t. ruskean talon rouva

  VastaaPoista
 3. Tuohon sohvan selkänojalle sopis mainiosti isoäidin neliöistä virkattu peitto ;)

  VastaaPoista
 4. Siipan kunniaksi on vielä todettava, että viimeinen (ja suurin) siirtely tapahtui juuri ennen töihin lähtöä. Miehellä edessä viikon työmatka ja vaimo ihan pikkuisen tuskissaan kun sohva tönötti väärässä paikassa. Eihän sitä nyt kokonaista viikkoa kestäisi! Joten alahuuli mutrulle, muutamat hellittely- ja kehumissanat, ja niin sai keittiön ruokapöytä, penkki, 8 tuolia ja raskas matto kyytiä, puusohva tilalle ja kaikki takaisin, penkki terassille. "Hyvää työmatkaa!" ja vaimo tyynyjä haalimaan. Ja valtakunnassa kaikki hyvin:)

  Ja kyllä, selkänojalle tosiaan sopisi isoäidin neliöistä virkattu peitto. Melkein jo pihistin valmiin sellaisen;) Mutta kai se on otettava koukku omaan käteen, jos ottaisi aikatavoitteeksi ensi kesän. Kunhan vaan saisi sitä yksityisopetusta...?

  VastaaPoista
 5. No saat saat :) Maanantaina koukku ja lankaa mukaan!? Tai sit treffataan pelkästään opiskelun merkeissä joku päivä..

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig