sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Joulupukille

"Hei joulupukki!


Olen ollut aika kiltti. Olen 5-vuotias. Toivoisin joululahjaksi:
squinkies
zoobles!
kiiltopetshop
polly
zhuzhubabies
bizu
gelarti
hama
T: H****


Ei tarvitse tuoda kaikkea."
Kirjeeseen vielä kuvat lelulehdestä, jotta pukki varmasti tietää. Jospa tällä kertaa ihan oikeasti postittaisi kirjeen eikä vain piilottaisi äidin työkassiin. Kun nyt ollaan melko hyvissä ajoin liikenteessä.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Annetaankohan leluille nykyään enää mitään normaaleja nimiä...? Missä on MollaMaijat ja junaradat? ;) Kaunis blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:)

  Mietin ihan samaa nimiasiaa kun tytär kopioi niitä lelulehdestä. Onneksi on kuvat mukana, että "joulupukki" tietää. Toki meillä toivottiin myös koiraa ja kotihoploppia, mutta tytär epäili ettei se joulupukki niitä kuitenkaan tuo, joten turha laittaa kirjeeseen.

  VastaaPoista
 3. Ihana neiti! :-)

  Mietin ihan samaa kun Onnen Omenia, että onpa leluilla nimiä! Ja mie tunnustan.... suurinosa noista on täysin tuntemattomia mulle. ;-) Onneks on nuo katalookit!

  t. ruskean talon rouva

  VastaaPoista
 4. En ymmärtänyt puoliakaan... Onneksi joulupukki saa ne kuvat mukaan kirjeeseen. ;D

  Terkuin, Sari

  VastaaPoista
 5. Kirjeen kirjoittamisen lomassa tytär välillä varmisteli:"Äiti, onko tämä nyt oikein?" "Ööö, ootas...äidin täytyy lehdestä tarkistaa..." Ehkä on sittenkin parempi säilyttää tämä lahjatoivelista itsellään:)

  VastaaPoista
 6. Hihii ihania toiveita! Ihan kuin tytär olisi perinyt äidiltään taidon valmistautua jouluun hyvissä ajoin=)

  VastaaPoista
 7. Toivelista kuulostaa (kahden tyttären äitinä) kovin tutulta :) Ja ensimmäinen joululahjakin tuli ostettua viime viikonloppuna. Talutettava leikkikoira kuitenkin haukkui niin kovasti, että se piti piilottaa isovanhempien varastoon ;)

  Ja lahjatoivelista kannattaa ehdottomasti myös piilottaa hyvin, jos sitä ei Korvatunturille asti aio postittaa. Meillä se löytyi joku vuosi vanhempien työpöydän laatikosta... Hmmm, miten se sinne joutui?!!

  -Anu

  VastaaPoista
 8. Puutarhapörriäinen: meillä ei isäntä varsinaisesti taputa käsiään, kun pikkuinen kulkee äiskän jalanjälkiä... Mutta tyttären laulamana joululaulut kyllä uppoavat, jopa kesällä. Pehmitystyö on siis käynnissä:)

  Anu: isovanhempien varasto olisikin hyvä idea! Ainakin omasta lapsuudestani muistan, miten lahjat etsittiin kätköistä hyvissä ajoin. Että jospa tuo omena ei ole kauas puusta pudonnut... Ja kirjeen kanssa saa tosiaan olla tarkkana. Tai ainakin pitää olla hyvät selitykset valmiina!

  VastaaPoista
 9. Apua, mäkään en ymmärrä noista mitään ;)
  Terkuin: Ilona :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig