lauantai 22. lokakuuta 2011

Muuttoliikettä

Kirppikseltä ostamani työkalulaatikko muutti kuin muuttikin kasvihuoneesta sisätiloihin, puulaatikoksi takan kylkeen. Ja voi miten monipuolinen se onkaan! Puiden säilytys, istuin ja penkinlämmitin samassa! 
Laatikkoon mahtuu puita kolmen polttokerran verran. Kun sinkityn kannen jättää takkatoimien ajaksi auki varaavaa takkaa vasten, se kerää oikein mukavasti lämpöä. Myöhemmin kansi kiinni, talja päälle ja peppua lämmittämään! Ja kun samalla vielä selällä nojailee takkaan, saa kokovartalolämmityksen. Ei ole vaikeaa arvata, missä meidän perheen vilukissanaiset usein istuskelevat!
SHARE:

5 kommenttia

 1. Hei!
  Aivan älyttömän ihana blogi sinulla :)
  Ja upeita kuvia ja ihania reseptejä.
  Lueskelin äskettäin koko blogisi läpi ja jäin koukkuun.
  Ihanaa joulun odotusta toivotellen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rouhea laatikko! Ja tuo talja siinä päällä on piste iin päälle. Tykkäisin itsekin lämmitellä tuossa... Tällä hetkellä istun sohvalla villasukat jalassa, takapuolen alla on lampaantalja ja jaloilla paksu viltti. ;D

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi! Ja öö...voih...kiitos! Ihan tässä alkaa poskia punottaa. Kiva kuulla että koukutuit, "tavataan" siis jatkossakin!:)

  Katri: kuulostaa niin tutulta! Itse kuljen villasukissa kesät talvet, taljoja ja vilttejä löytyy lähes joka huoneesta. En ole varsinaisesti talvi-ihminen, mutta on ihanaa lämmitellä ja tehdä pehmoisia pesiä:)

  VastaaPoista
 4. Upea tuo laatikko! Tulee talvinen ja jouluinen fiilis :)

  VastaaPoista
 5. Joo, sitä yritetään vaivihkaa ujuttaa kotiin;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig