tiistai 25. lokakuuta 2011

Jouluvalojen viritystä

Ensimmäiset jouluvalot (miehelle nämä kyllä markkinoitiin "tunnelmavaloina") viriteltiin viikonloppuna. Avokeittiön ja olohuoneen välissä on kaappi, jolla olen yrittänyt blokata suoraa näkymää sohvalta tiskipöydälle (argh!). Kesällä kannoin hyllyn päälle mökkinaapurin navetasta pelastetun vanhan ikkunan. Seinässä oli valmiina rumat ruuvit, joihin valot oli helppo ripustaa. 
Valosarja on Airamin Led Orient, mutta kauppoja kierrellessä huomasin paljon samankaltaisia eri valmistajilta. Mukavan neutraalit, näitä ei tarvitse riipiä pois heti joulun jälkeen.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Tosi kaunis valosarja. Eikä yhtään jouluinen vielä! ;) Kyllähän tässä vaiheessa, kun on niin järkyttävän pimeää, saa erilaisia valoja viritellä. Ilman että olisivat vielä kuitenkaan jouluvaloja. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kaappi.Mistä se on hankittu? Valosi ovat oikein kauniit. T. Eija

  VastaaPoista
 3. Ihanan blogin löysin! Piti selata heti alusta loppuun ja paaaaljon löytyi herkullisia ohjeita joita täytyy kokeilla. Olet kyllä taitava kuvaaja ja ihanasti sisustat. Uusia sisustusideoitakin löytyi paljon (kuka mulle vain antais aikaa toteuttaa ne kaikki?) Tänne tulen kyllä uudestaankin!

  Terkuin Nanni päivänsäde&menninkäinen-blogista

  VastaaPoista
 4. Katri: juuri näin!:) Ystäväni laittaa aina hyvissä ajoin pihan havupuihin "syysvaloja". Olemme todenneet, että kaikki värilliset ovat jouluvaloja ja kaikki neutraalit valosarjat "valoja tilanteen mukaan";)

  Eija: Kiitos! Laita minulle sähköpostia osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin annan sinulle mielelläni tarkemmat tiedot kaapista.

  Nanni: kaunis kiitos sinulle!:) Mukavaa jos löytyi ideoita, sehän näissä blogeista parasta onkin. Lähdenkin tästä vastavierailulle:)

  VastaaPoista
 5. Eh-he-heeeeee.... "valoja tilanteen mukaan". Ihan ykkösrepliikki tähän asiaan. ;-D

  Jaa-a, sitä varmaan vois sitten jo kaivaa omatkin lamput esiin estämään tätä arjen harmautta.

  t. ruskean talon rouva

  ps. kaappi on tosiaan ihana!

  VastaaPoista
 6. Nuo valot on huiput, eivät liian jouluiset yhtään :)

  VastaaPoista
 7. Totta maiju!:) Harmittaa, että yhtä kivoja valoja ei tunnu löytyvän ulkokäyttöön. Olen oikein etsimällä etsinyt, mutta vähintäänkin muuntaja pitää asettaa sisätiloihin. Vilkkuvia värillisiä poroja yms. kyllä olisi...

  VastaaPoista
 8. Mä kuuntelin tänään muskarissa erään daamin vaahtoamista naapurin valoista ja jouluvalojen laittamisen aikaisuudesta. Pyörittelin vähän silmiäni ja katsoin parhaaksi olla jakamatta sellaisen tylsimyksen kanssa ajatuksia, jotka voin tietysti täällä julki kuulluttaa =)

  Henkilökohtaisesti toivotan kaiken valon tervetulleeksi tähän harmauteen. Ja kannatan lämpimästi termiä tunnelmavalo =)

  VastaaPoista
 9. Valoa ei tosiaankaan voi olla liikaa tähän aikaa vuodesta! Oli se sitten kynttilöitä, ulkovalosarjoja, kirkasvaloa, mitä vaan. Pitääkin muuten lähteä kirjoittamaan joulupukille, tuollainen kirkasvalolamppu voisi olla toivomuslistalla...

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig