sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lapio on puhunut

Syyslomalla mökkeilyn lisäksi kaivettiin. Kaivettiin ja kärrättiin. Miehelle on yhä mysteeri, miksi nurmea ensin kasvatetaan, hoivataan, ravitaan ja leikataan. Ja muutaman vuoden päästä se kaivetaan pois. Mutta missä nurmi rehottaa, siellä viihtyvät myös monet muut kasvit. Tällä kertaa keittiöpuutarha.
Ja kun kaivaminen saatiin päätökseen, alkoi taas kärrääminen ja lapioiminen. Sepeliä, sepeliä ja vielä vähän sepeliä.
Samalla mies nikkaroi pikkuprinsessan pyynnöstä tälle ikioman kasvilaatikon, tuohon etualalle, uuden laatikon kylkeen. Nyt keittiöpuutarha alkaa olla valmis syyslevolle. Niinkuin tämä lapionheiluttajakin.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Siis upeaa! Itse olen ihan kädetön pihahommissa ja keväisin viel allergian takia kykenemätön edes menemään ulos. En ole tajunnut, et syksyllä vois tehdä jo valmiiksi tuollaisen kotilo/etana epäystävällisen keittiöpuutarhan!
  Kiitti vinkistä..ehkä jo ensi syksynä ;)

  VastaaPoista
 2. Meilläkään mies ei ihan täysin ymmärrä sitä vaivalla kasvatetun nurmikon repimistä... ;D

  Näyttää hyvältä!

  Sari

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt tohtii jo huiltata. :-)

  Me (= mies) saatiin muutama vko sitten mansikkalaatikot tehtyä ja mansikat sinne istutettua. Nyt ootellaan ens kesää, niin nähdään jatsavatko ne sieltä lähtä kasvamaan ja marjomaan.

  t. ruskean talon rouva

  VastaaPoista
 4. Marttasisko: syksy kannattaa käyttää hyödyksi! Varsinkaan tuota siippaa on hieman työlästä saada innostumaan näistä hommista joskus maalis-huhtikuussa, kun ensimmäiset ruohonkorret alkaa näkyä lumen alta. Itse kyllä kaivan kevään esiin vaikka väkisin, mutta saan tehdä sen vielä silloin ihan itekseni:) Mutta ihan oikeasti, pääsee heti viljelyhommiin kun on sydeemit kunnossa. Jee!


  Sari: luulen että kaikki miehet on tän asian suhteen aika samanlaisia:)

  Ja ruskean talon rouvalle tiedoksi, että meillä uudet mansikat istutettiin vasta pari päivää sitten. Tulen sitten teille herkuttelemaan jos ei omat ehdi!:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig