maanantai 31. lokakuuta 2011

Monster Mash

Tänä vuonna, Halloweenin osuessa maanantaille, oli juhlinta varsin pientä. Aikaisemmista vuosista poiketen oven takana ei käynyt yhtäkään kummitusta karkkia kärttämässä. Kaikkeen varautunut perheenäiti uhrautuu siis myöhemmin karkkikulhon ääressä.

Pikkuneiti kutsui kaksi parasta ystäväänsä jälkkärille. Oli askarreltu paikkakortit, oli koristeita. Kaupan antimista oli tuunailtu teemaan sopivaa syötävää. Lopputuloksena sokerihumala ja ihanaa kikatusta. Paljon ja pitkään.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Halloween yllätti tänä vuonna, joten ei ollut mitään juhlaa, ei ees lyhtyjä meillä.. Mut ens vuonna on ihan takuulla, olen niin innostunut, kun olen katsellut kaikkia ihania kuvia ja lukenut toisten järjestämistä kauhukutsuista! :)

  Ihanat nuo alakuvien tarjoilut/koristelut!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli pari vuotta sitten isohkot Halloween-kekkerit, joita lapsi vieläkin muistelee. Mies suhtautui juhliin aluksi hieman epäillen, mutta oli mahtavaa huomata, miten kaikki (aikuiset ja lapset) todellakin panostivat asuihin. Illasta jäi hauskoja muistoja, ehkä taas ensi vuonna...:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Halluviinia :D Tytär oli ihan tohkeissaan juhlista ja säykäytti illalla miut leikkihämiksellä... IIIK!!! Ja tiedoksi, miulla on jo uus, ihan käyttämätön idea ja melkein asukin jo valmiina ;)
  T: Glögihirmu

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig