lauantai 28. tammikuuta 2012

Alevinkki

Kävin aamulla ruokaostoksilla Prismassa, ja kuten aina, piti käväistä puutarhapuolen siemenhyllyllä. Kevättä haistelemassa. Sieltäpä löytyikin alekorista kransseja, 50 snt kappale! 
Halkaisija noin 31 cm, sisällä rautakehikko, päällä ilmeisesti villiviiniä? 
Loistavia kranssipohjia tuleviin juhliin: pääsiäisenä ympärille pajunoksia, juhannuksena koivunoksia, syksyllä vaahteranlehtiä, ruusunmarjoja tms., jouluna kiepsutetaan havuja. Kivoja lahjaksi tai omaan oveen. 
SHARE:

4 kommenttia

 1. No eipä ollut hinnalla pilattuja kranssinpohjia! Niistä saa tehtyä vaikka mitä kivaa.

  Hyvää viikonlopunjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Just niin! Mies tosin vähän pyöritteli silmiään, kun on jo muutama kranssi ennestäänkin... Mutta lahjaksihan nämä tulevat. Ehkä:)

  VastaaPoista
 3. Hei, löysin tänne Ninian -blogin kautta. Kivoja kransseja, löytyisiköhän meidän Prismasta? Ja meillä kasvaa villiviiniä myös omalla pihalla, voisi ensi kesänä tehdä kransseja, onnistuiskohan?

  Kivaa sunnuntaita!

  Jään lukemaan postauksia...

  VastaaPoista
 4. Hei Ira, lämpimästi tervetuloa! Ja kiitos kun jätit viestiä:) Kävin toissapäivänä naapurinkaupungin Prismassa, siellä en näitä huomannut. Mutta paikallisessa marketissa kransseja oli korillinen, vähän eri kokoisia ja mallisia. Ja kaikissa tuo huima 0,50€ hinta. Meilläkin kasvaa säleikkövilliviiniä, mutta vielä en ole kokeillut siitä kransseja. On niin nuori, etten ole hennonut leikata. Mutta on kuulemma hyvää materiaalia!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig