lauantai 21. tammikuuta 2012

Ruista ranteessa

Tiedättekö sen hetkellisen ja poikkeuksellisen suuren lihasvoiman kasvun? Kun mielessä muhii suunnitelma, eikä ole ketään auttamassa. Kun pitäisi siirtää sohvia / ruokapöytiä / hyllyjä tai koota huonekaluja.


Mies lähti aamulla tyllerön kanssa harrastusten pariin ja kesken siivouksen päätin uudistaa ruokailutilaa. Imurin letku levällään ja moppi keskellä lattiaa aloin kanniskella ruokapöydän tuoleja varastoon. Hankalan kokoisen pöydän siirtäminen piti tehdä sentti kerrallaan, sillä se ei suoranaisesti liukunut karhealla paperinarumatolla. 


Mutta kyllä kannatti! Ikkunoista tulvii ihanaa luonnonvaloa ja aivan käsittämättömän oudosti asennetut spotitkin valaisevat nyt pöytään järkevästi.
Tuolit haalin kasvihuoneesta ja kirppislöydöistä.
Ruokavieraiden aikaan pöytä tosin pitää siirtää pitkittäin, sillä jatkopalaa ei mahdu käyttämään näin. 
Mutta se on sen ajan murhe. Ehkä kohta pääsee jo ulkoruokintaan..?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Joskus on tosiaan tullut siirrettyä suurempiakin huonekaluja ihan yksinään. Kun tulee ajatus, on heti tartuttava toimeen:)
  Tosin yhden kaapin raahaamista vierashuoneesta olohuoneeseen olen suunnitellut jo pidempään, en ole ihan varma sopiiko. Voisihan sitä kokeilla;)

  VastaaPoista
 2. pioni: sama homma puutarhassa. Välillä on mukava nakittaa mies hommiin, mutta toisinaan asioiden on tapahduttava HETI, ja silloin pitää ihan itse painaa hullun lailla lapion varressa:)

  Katriina: Kiitos, heti tuli tosiaan keväinen olo. Varsinkin kun aurinkokin on pilkahdellut tänään, oi ihanuutta!

  VastaaPoista
 3. Hah hah, kuulostaapa tutulta. Olen saanut kyllä ihan mahdottomia aikaan ihan yksikseni, kun jokin kuningas idea on valloittanut ajatukset. Eihän siinä muu auta, kuin luovuutta toteuttaa HETI kun sellainen saapuu ;).

  VastaaPoista
 4. Ihana yhdistelmä tuoleista ja penkistä! Kauniit, keväiset värit. Tutunnäköinen pöytäliina, ompelin itse samanlaisista astiapyyhkeistä aikanaan tyynyt olohuoneeseen. :)
  Iloista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hanna-Riikka: joo, inspiksen iskiessä ei tosiaan parane aikailla, heti vaan hihat heilumaan:)

  Esmeralda: kiitos! Pöytäliinan suhteen kävi tuuri, sillä sain sen poistolaatikosta parilla eurolla. Ja olen tykännyt kovasti! Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig