torstai 12. tammikuuta 2012

Pieniä suuria ihmeitä

Kuusi vuotta sitten tapahtui meidän perheen suurin ihme, kun kauan kaivattu pikkuprinsessamme syntyi. Aamuvirkkuna, aivan niinkuin nykyäänkin.


 Kuvat: via & via

Tänään talon tulee täyttämään yhdeksän pikkuprinsessaa. Prinsessalinnan kokki, siivooja, hovineito, palvelija ja narri (all in one) yrittää pysyä tyttöenergian perässä. Ja nauttia joka hetkestä. Näin äidin näkökulmasta vuodet vierivät aivan liian nopeaa!
SHARE:

11 kommenttia

 1. Paljon onnea 6-vuotiaalle!
  Meillä vietetään tänään 4-vuotiaan kuopuksen syntymäpäivää. Prinsessakemut on vasta vähän myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä aika rientää. Paljon onnea prinsessalle ja iloista juhlapäivää koko porukalle!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja mukavaa juhlapäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea prinsessalle!!
  -Aino-

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut ja iloista juhlapäivää! :)

  Ne vuodet, ne vierivät...noista lapsista sen erityisesti tottavie huomaa! ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea prinsessalle ja tietysti kyvykkäälle äidille! Positiivista tässä on tietty se, että me ollaan edelleen 25-vee ja prinsessa siis vain saa lisää vuosia =)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista! <3 Aika tosiaan rientää ihan huomaamatta. Eilen oli taas tippa linssissä, kun katseltiin kuvia vastasyntyneestä ruusunnuppusesta. Ja nyt jo osaava iso tyttö. Arvatkaa kuka tulee joskus parkumaan koulun portilla...?:D

  Esmeralda: juhlahumua siis teilläkin! Onnittelut prinsessasynttärikaimalle ja mukavia kekkereitä:)

  Puutarhapörriäinen: Just niin! Onneksi tuo ajan kulku pysähtyy meidän äitien kohdalla. Viisaus ja elämänkokemus karttuu, mutta ajan hammas ei pure:)

  VastaaPoista
 8. Tämä kommentointi on muuten jotenkin uudistunut ja ainakin nuo päivämäärät ja kellonajat yllä on ihan miten sattuu. Onko muilla vastaavia ongelmia?

  VastaaPoista
 9. Mulla ei oo mielestäni koskaan ollut kommenttien kellonajat kohdallaan. Mut liittyyköhän se mun blogin aika-asetuksiin? En osaa sanoa.

  VastaaPoista
 10. Katri: Mulla kellonajat on aikaisemmin olleet oikein enkä ole viime aikoina muokannut asetuksia. Nyt yritin päivittää aika-asetukset, mutta ketulleen nämä menee edelleen:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig