tiistai 24. tammikuuta 2012

"Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää"

Tänään ajoreitille osui upeita talvimaisemia, mutta myös idiootteja kuskeja. Kuvat on otettu nopsaan puhelimella, jotenkaan ei tehnyt mieli jäädä pitkäksi aikaa arpomaan noiden kauniiden, mutta uhkaavien lumilatvusten alle.
Valtatielle päästyäni seesteinen satumetsämaisema oli mennyttä. Pääsin mukaan monen kymmenen ajoneuvon letkaan, joka eteni max 30km/h. Suman syynä oli naapurimaan rekisterikyltein varustettu liukasteleva rekka. Parikymmentä kilometriä myöhemmin (useiden matkalle osuneiden bussipysäkkien ja kahden huoltamon jälkeen) teiden tukko pysäytti romunsa keskelle risteysaluetta hätävilkut päällä. Hattua on nostettava muille autoilijoille, jotka huolehtivat riittävistä turvaväleistä. Rekkakuskille näytettiin puolestaan nostelevan jotain ihan muuta... 


Turvallisia ajokelejä ja riittäviä turvavälejä!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Upeat kuvat!
  Uskon että aika spookya ajamista on noiden kaartuvaisten oksien alta, ainakin pimeämpään aikaan.

  Idiotteja kuskeja taitaa olla jakautunut tasaisesti koko maahan. Itse ajattelin 3v sitten tänne pohjoiseen muutettuamme että suurin osa niistä on keskittynyt tänne, tai ainakin ne joiden mielestä vilkku on täysin yliarvostettu juttu...mutta onhan niitä joka puolella. ;))

  Mukavia talvipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oi, varsin ihania talvisia kuvia! :) Aika satumaista.

  VastaaPoista
 3. Maisemat olisi minun puolestani saaneet jäädä tuollaisiksi, ilman tätä jatkuvasti kiristyvää pakkasta. Hrrr! Vielä viime kuussa lotissut vihreä nurmi tuntuu nyt erittäin kaukaiselta muistolta.

  Mari: Taitaa noita teiden ritareita löytyä ihan joka puolelta. Mutta on hassua, miten niillä tosiaan on tuollaisia "paikallisia erityispiirteitä":)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig