lauantai 14. tammikuuta 2012

Synttärikooste

Prinsessajuhlat sujuivat hienosti: royalteille ei tullut isoja erimielisyyksiä, tiarat pysyivät tallessa, tyllit melko puhtaina. Nyt kuningatar-mummo (jolla oli ihka oma tiara pikkuprinsessoiden ällistykseksi) on saateltu kotimatkalle ja herkutkin alkaa olla syöty. Ihana näitä juhlia on järjestää, mutta onneksi seuraaviin on vielä aikaa:)
SHARE:

7 kommenttia

 1. Tosi ihanan näköiset juhlat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pikkuprinsessa oli tyytyväinen ja suunnittelee jo täysillä uusia kekkereitä:)

  VastaaPoista
 3. Herttis miten ihana kattaus!! Ja kakku näyttää NIIN herkulliselta!

  t. ruskean talon rouva, joka yrittää päästä raskauskiloista eroon (kyllä kuola valuu näitä kuvia katsellessa) :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, taisi olla juhlijat mielissään. Mä täällä jo mietin yksivuotissynttäreitä, tosin pallero ei vielä prinsessahommista ymmärrä. Ehkä jotain nallepuhkamaa tiedossa.

  VastaaPoista
 5. Ruskean talon rouva: kakku oli allergioiden takia laktoositon ja viljaton jätskikakku. Sankarin valitsema mansikka-päärynä-yhdistelmä oli kieltämättä erittäin herkullisen värinen. Ja menekki on kyllä normitäytekakkua parempia:)

  Maija: vähän huiskapilliä ja hyrrätikkua, ja vieraat olivat onneissaan. Tuon ikäisiä kun on vielä niin helppo miellyttää.
  Meillä ei tainnut olla 1-vuotissynttäreillä mitään teemaa, mutta meillä onkin aika mielikuvitukseton kakunleipoja. Nallesynttäreitä juhlittiin vähän myöhemmin, oli nallekutsukortit, nallen nenän kiinnitystä ja vieraat saivat tuoda mukanaan oman nallen. Voih, noista lutuisista ajoista alkaa olla jo ihan liian pitkä aika!

  VastaaPoista
 6. Vaude miten ihanat kemut teillä ollut!

  terkuin Anna

  VastaaPoista
 7. Anna: pitäisikö joskus järjestää vastaavanlaiset aikuisversiona...?;) Skumppaa ja vaahtokarkkeja, tiarat ja timankit. Ja ehkä me ne pikkuprinsessatkin voitais ottaa mukaan:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig