perjantai 24. helmikuuta 2012

Dining Out

Näitä aikoja odotellessa...


Kuvat 1,2,3,6,7 House to home

SHARE:

12 kommenttia

 1. Oi ja voi...ihania kuvia! Henki salpaantuu! Jos tänään paistaa aurinko, otan kyllä päiväkahvimukin aurinkoiselle terassille...silläkin uhalla, että siinä on polviin asti lunta! Joskus se on kuitenkin aloitettava, eiks vaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa olin tulossa kirjoittamaan kuin Anna tuossa ylempänä! Miksi pitää olla pilvinen päivä?! Plääh! Tuohon kuistille paistaessaan aurinko nimittäin jo lämmittää suloisesti. Silloin kun paistaa... Ai että mä odotan, että saa kattaa pöydän ulos. :)

  VastaaPoista
 3. Aurinko vaan ei näyttäydy, joten minä tyydyn ihailemaan näitä kuvia kahvikupin kanssa täällä koneen ääressä. Kyllä tämäkin on nautinto.

  VastaaPoista
 4. Älä muuta viserrä! Ihana tuo toiseksi alimmainen kuva varsinkin. Pirtsakkaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Oi toi toisen kuvan vanhan talon sisäpihan fiilis... Ihania kuvia kaikki, kyl niissä kaikissa paikoissa kahvittelisi mielellään! Aika vähiin yleensä meillä jäänyt pihalla syöminen ja kahvittelu, mutta siihen teen kyllä muutoksen heti kun kevät koittaa!

  Ai että... Sulaispa lumi jo, haluu nähdä paljasta maata. Lapioittin eilen kauheita lumimääriä pois saunanterassilta, jospa se aurinko sulattais loputkin. Melkein paistaa auronko täällä :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Pilvinen päivä täälläkin, ei ole päässyt ulos kahvittelemaan. Toivottavasti edes jossakin aurinko näyttäytyy!

  Itsekin yritän nopeuttaa kevään tuloa. Olen optimistisesti kolannut aina myös terassin auki ja lumet viedään tietenkin kunnan puolelle. Että kun alkaa sulaa, on vähemmän lunta omassa pihassa. Ja kevät tulee sitten paljon nopeampaa juuri meidän pihaan:)

  VastaaPoista
 7. Voi sentään,kaipaankin kesää jo valtavasti....

  VastaaPoista
 8. Mitäs tuohon voisi lisätä...
  Juuri tällä hetkellä lumipeite meillä kasvaa.

  VastaaPoista
 9. Voi mitä kuvia:) onneksi kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Iltakin on valoisa jo ihan kuuden korville saakka.

  VastaaPoista
 10. Lunta se on tupruttanut meilläkin. Tosin aurinko pilkahti, mutta pakkasasteissa. Ei kuulunut sitä ihanaa "tiptip"-musiikkia:) Mutta tuo lisääntynyt valo todellakin antaa energiaa. Vielä kun pääsisi lumilapion sijaan heiluttamaan talikkoa!

  VastaaPoista
 11. siis todella ihania tunnelmakuvia. Tässä tapauksessa kuva kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Tunsin jo ihanan rapsakan salaatin maun suussani ja kuivan valkoviinin. Kesän melkein jo haistoi. Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin kommenttisi pikaisesti jo päivällä ja lumitöitä tehdessä kolasin sen voimalla myös terassia esiin. Salaattia, valkoviiniä, tuoretta patonkia. Ihanasta mielikuvasta sain tarmoa kolan varteen, kiitos sinulle!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig