maanantai 6. helmikuuta 2012

Kasvihuoneen kätköissä

Näillä keleillä "kahvihuone" on saanut olla varsin rauhassa.
Ulkoilukin on ollut lähinnä lumenravisteluhommia.
Mutta sisällä kasvihuonneesa,
talven aikana löytyneet aarteet odottelevat kasvukauden alkamista.
Toki sitä kaikenlaisia rasioita ja tilpehööriä puutarhassa tarvitaan! 
SHARE:

7 kommenttia

 1. No kyllä on tavarat järjestyksessä kasvihuoneessa :) Pitäs tämän typyn ottaa mallia! Se on tämä aika kun on lunta ja pakkasta niin kevätä tuntuu kauaiselta viherpeukalolle...mutta se on ihan kohta täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että nämä tavarat ovat talven aikana löytyneitä ja siksi vielä järjestyksessä. Tuolla hangen alla taitaa olla parikin multaista työkalua..:)

   Poista
 2. Ihania vanhoja tavaroita! Mulla kasvihuoneessa vähän samantapaiset vanhat sakset käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjennettiin iäkkään sukulaisen kaappia, sieltä rojujen keskeltä löytyi myös pieniä "aarteita". Roskiinhaan näitä oltiin heittämässä, mutta onneksi pääsin väliin:)

   Poista
 3. Oi, ihan samalla lailla haikaillen kuljen oman kasvihuoneen ohi joka päivä monta kertaa tallille mennessä. Kasvihuoneet on talvellakin kiehtovia, itse en ole jaksanut vaan luoda lumia oven edestä, että pääsisin sisään asti... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kasvihuone viettää ensimmäistä talveaan ja olen vähän huolissani miten se siitä selviytyy...Ensin ole märkää homekeliä tammikuun alkuun asti, sitten tulikin lunta ja pakkasta ihan kunnolla. Siksi on kai tullut käytyä siellä usein, vaurioita tarkkailemassa. Mutta hyvältä tuo vielä toistaiseksi näyttää.

   Mutta kovasti jo tosiaan odotan kevätauringon lämmitämää huonetta ja päiväkahveja siellä. Kun luonto vasta hiljalleen heräilee, mutta puutarhurin mieli myllää jo täysillä:)

   Poista
 4. Ihania vanhoja tavaroita! Noihin rasioihin voi varastoida vaikka siemeniä:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig