sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Leppoisaa Laskiaista!




Eilisessä auringonpaisteessa kasvihuoneessa päästiin plus-asteisiin. 
Siinäpä hyvä syy ottaa varaslähtö laskiaisherkkuihin. 

Leppoisaa Laskiaista!
SHARE:

20 kommenttia

  1. Ah, miten kauniita kuvia, -tunnelman voi aistia...♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Onneksi otettiin varaslähtö eilisessä auringonpaisteessa, nyt onkin aika hurja lumimyräkkä!

      Poista
  2. :p Nam! Meillä pullataikina vasta kokoamassa :) Mahtavaa varmasti kun on kasvihuone...en uskalla miehelle ees ehdottaa vielä sen tekemistä kun täyttäpäätä joka ilta yläkerta rakentaa...ehkä joskus sitten :)

    Leppoisaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on meneillään kasvihuoneen eka vuosi, siksi siitä ehkä vähän turhankin paljon intoilen... Mutta yritän nauttia koko rahan edestä:) Herkkuhetkiä teille laskiasipullien parissa!

      Poista
  3. Mitä herkkuja! Nytpä herahti vesi kielelle! Ihania aurinkoisia päiviä sinne, täällä kuului edellispäivänä räystäiltä "tiptip" ja ulkona tuoksui keväiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli eilen lähes keväinen ilma, aurinko lämmitti ihanasti selkää kun tiputtelin lumia sieltä sun täältä. Vielä ei kuulunut "tiptip", mutta sitä päivää odotellessa:)

      Poista
  4. Miten täydellisiä pullia, nam. Ja superherkullisia otoksia :) Kivaa laskiaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Kävin myös ihailemassa sun tuunattuja pullia:) Nyt alkaa olla kermavaahtohillopulla kiintiö täynnä, laskiaistiistaina tarjoillaan ehkä pannaria...

      Poista
  5. Oih ja nam mitkä laskiaisherkut! ♡

    Ihana kevätsää teillä onkin ollut!
    Meillä täällä on jo toista vuorokautta tuiskuttanut lunta ja tuullut armottomasti, joka paikka on lumen vallassa eikä viitsi mennä välillä edes lumikolailemaan kun kokoajan tulee lisää lunta, uh.
    Aurnkoisempia päiviä siis odotellessa... ;)

    Iloa laskiaissunnuntaihinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se lumimyräkkä tännekin saatiin. Kovin mielellään olisin pitänyt auringonpaisteen ja keväistyvän fiiliksen. Kummasti sitä sai energiaa yhdestä aurinkopäivästä, lisäenergiaa siis odotellessa:)

      Poista
  6. Oijoi mitä herkkuja ja kertakaikkisen upeita kuvia! Eipä ole täällä näkynyt auringosta vilaustakaan ja ajatus tuonne jäätyneeseen kasvihuoneeseen menemisestä aiheuttaa lähinnä epätoivoista hihitystä... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseänikin alkoi naurattaa, kun mietiskelin miten istuisit jäätyneessä kasvihuoneessa kylmän pullan kanssa:D Eipä tuo laskiaissunnuntain sää oikein inspiroinut piknikkiin!

      Poista
  7. Aivan ihania kuvia! Mahtava tunnelma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Tytärkin kovasti tykkäsi, kun kasvarissa tarkeni hyvin ilman hanskoja. Kyseli jo milloin voidaan grillata siellä:)

      Poista
  8. Aamulla jo katselin houkuttelevan herkulliset pullakuvat ja ihan pakko oli taas meilläkin leipoa, kiitos vain;) Meidän pikku-neitikin kyselee jo lähes päivittäin "mitäs me äiti tänään leivotaan" Vähän on siis leivontaputki päällä.

    Pullaa varten ei ollut kardemummaa ja se tarkoitti reissua kylälle kauppaan. Tovi siinä menikin, kun ensin tein tunnin lumitöitä, että pääsin pihasta pois. Päivällisen jälkeen sitten nautittiin pullaa ja ulkoiltuakin tuli. Kiva ja herkullinen päivä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä oli pullat tuolla rehkimisellä ansaittu!:) Meilläkin on vähän leivontaputki päällä ja vyötärössä sen kyllä huomaa. Tosin juuri nyt näyttää siltä, että bikinikeleihin on vielä jonkin verran aikaa...Että jotain iloa tästä myräkästäkin!:)

      Poista
  9. hei! uusi lukija täällä kuolaa ;) sun pullille ja ihanille kesäkuville :)

    VastaaPoista
  10. Ihan mahtavat kuvat taas... Ja herkut!! :P Pitäis tehdä pullaa itsekin, mutta vähän jänskättää, että mitenhän onnistuu, kun uunin alavastukset on sökönä. Höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Katri, näistä sun viesteistä tulee aina niin hyvälle tuulelle! Toivottavasti sait perheelle pullaa:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig