keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kiitos! (ja nolostus)

Mukavaa, miten tänne on löytänyt uusia lukijoita, vanhojen uskollisten lisäksi. Lämpimästi tervetuloa! Ja jotta viihtyisit jatkossakin, tässä kuppi kuumaa ja suklaamuffinssi, ole hyvä:)
Uusien lukijoiden lisäksi mieltäni on lämmittänyt saatu blogitunnustus. Alle 200 lukijan blogeissa on kiertänyt tunnustuksia, joilla on tietenkin saatu mahdottoman hyvä mieli tunnustuksen saaneelle, mutta myös nostettua monta mainiota blogia esille. Nyt itsenäni nolottaa, etten heti saanut aikaiseksi postausta tunnustuksesta. Olen näet saanut tunnustuksen nyt monesta ihanasta blogista, koska aikaisemmin saatu tunnustus ei tietenkään näkynyt täällä.  Lämmin kiitos ja kumarrus siis HoOlle Lumivalkeaan, Hanna-Riikalle blogiin Ninian maailmassaHeidille Blueberry Mountains blogiin, Heidille Heddas blogiin sekä Päärynäpuun varjossa Eijalle.
Tunnustus on samalla haaste, ja se pitäisi laittaa eteenpäin viiteen blogiin. Mutta koska tuolla sivupalkissani on paljon näitä "pikkublogeja", ja koska tunnustus jo hieman kiertää ympyrää, ja koska moni on tunnutuksen jo saanutkin, en laita sitä enää eteenpäin. Sen sijaan suosittelen lämpimästi klikkaamaan yllä mainitut blogit sekä blogilistani läpi, ihania kaikki!<3 Vielä kun olisi aikaa käydä läpi kaikki blogiystävien suosittelemat uudet tuttavuudet, niin saisi tuota omaakin blogiluetteloa päivitettyä. Mukavia vierailuja siis tiedossa!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihanaa väriterapiaa! :)

  Olet kyllä tunnustuksen ansainnut, täällä on aina niin mukava vierailla! ♡
  Kiitos mainiosta päiväkahviseurasta!

  VastaaPoista
 2. Tosiaankin olet tunnustuksen ansainnut! Täällä silmä lepää kauniissa kuvissasi. :)
  Ja ah nuo kesäkuvat, miten maltaakaan odottaa.. Kesä-kaipuu on kyllä ihan liian kova.. Täytyy yrittää nauttia viikonlopuksi luvatusta aurinkoista päivästä, jos siitä olisi vähän ensiapua. Hih. :)

  Oikein ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ai miten ihanat keväiset värit, ja narsissejakin jo! Ja kiitos, kuppi kuumaa maistuu kyllä:) Kuten muutkin herkut;)
  Ja onnittelut tunnustuksista, olet ne todellakin ansainnut!

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustuksesta kauniiseen blogiin!

  VastaaPoista
 5. Herrrrkullinen kuva... Olet ehdottomasti nuo tunnustukset ansainnut! Ihana blogi. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulkaas nyt leidit! On jotenkin ihan mahdottoman hämmentävää, miten kannustava, reilu ja innostava meininki täällä blogimaailmassa on. Se on ollut minulle yksi suurimmista yllätyksistä, koukuttavuuden lisäksi:)

  Muistan, miten joitakin vuosia sitten seurasin blogeja anonyymisti ja aika ajoin kommenttibokseissa käytiin kiivasta loanheittoa. Onko maailma siis muuttunut, vai olenko vain onnistunut saamaan mahdottoman ihania lukijoita? Uskon jälkimmäiseen.

  Iso kiitos ja tunnustus siis lukijoilleni, pitäisikin laittaa kiertoon sellainen lukijatunnustus!:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kuumasta ja suklaamuffinssista:-)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kevätvärit! Tänään näytti lumi sulavan ainakin teiltä, eli eikö sitten ole jo kevät? :)

  VastaaPoista
 9. Keittäjä: ole hyvä:)

  Mervi: Selvästi kevät! Helmikuussa:) Eikä enää minkään sortin takatalvela, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Herrrrkullisen näköinen kuva! Kiitos päiväkahviseurasta, tää sun blogi oli kyllä oikein löytöjen löytö ja sivupalkista löysin vielä muutaman muunkin tosi ihanan uuden tuttavuuden! Joten kiitoksesi olet todella ansainnut! :)

  VastaaPoista
 11. Heisulivei! Eksyin tänne ensimmäisen (mutta ei taatusti viimeisen ) kerran. Ja täytyy sanoa että on todella ihania kuvia! Sulla on kuule silmää, tässähän on valmista materiaalia johonkin ihanaan sisustus/leivonta-kirjaan!

  T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh-hoh, posket punottaen luin viestisi. Kiitos siis siitä ja mukavaa kun löysit tänne!

   Poista

Blog Design Created by pipdig