torstai 23. elokuuta 2012

Elokuun värit

Luonnon väriterapiaa parhaimmillaan!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ulkona onkin nyt niin harmaata, tämä kuva piristi kivasti aamuani:)

  VastaaPoista
 2. Väriterapia on paikallaan. Ihana kuva :))

  VastaaPoista
 3. Just tuota! Leimuissa on tähän asti ollut Aida ja Kirchen Fürst, koska penkki on talomme päädyssä ja talo valkoinen, niin voimakkaat värit ovat edukseen. Nyt kuitenkin löysin aivan vaaleata pinkkiä leimua ja istutin, mutta nimi katosi jonnekin...

  Elokuu päättää itse värinsä eli kuvassa kuin keltainen kevään airut, sitruunaperhonen, tervehtii syyssuven kukkijaa, punaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli juuri niitä ihania elokuun päiviä, kun aurinko on jo erilaista eikä enää "polta" kuvissa. Ja taustalla oleva nurmikko muuttui lähikuvassa ihanaksi kontrastiksi leimulle. Näitä päiviä olisi kyllä kaivattu vielä lisää!

   Poista
 4. Ihana kuva. Siinä on värit kohdallaan. Olet taitava kuvaaja!

  VastaaPoista
 5. Ihanman värinen kukka! Mahtavat värit.

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit värit ! Ihanan kesäinen kuva :)

  VastaaPoista
 7. Tähän kuvaan täytynee itsekin vielä palata tulevan syksyn ja talven aikana... Imeä itseensä väriä ja voimaa ja muistella, että kyllä niitä hyviäkin ilmoja kesän aikana saatiin:)

  VastaaPoista
 8. UPEA! Ootko teettäny kuvia ? Nykyään vaan suurin osa kuvista on koneella. Mie teetin meän Bryssel-Pariisin matkasta kuvakirjan ja sitä on ihana katella ja selailla. Erilaista kuin koneelta katella kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi huono teettämään paperivedoksia. Tytön ekalta vuodelta taitaa kuvat vielä olla albumeissa, mutta sen jälkeen kuvat löytyy koneelta. Jouluksi teetettiin ekaa kertaa kuvakirja isovanhemmille yhdessä tehdystä lomamatkasta ja siitä tuli kyllä tosi kiva! Mutta aina se vaan jää omien kuvien kohdalla...

   Poista

Blog Design Created by pipdig